cover image
Egyéb

„Hatalmas tartás van a csapatban!”

2017. szeptember 12. 10:35

A máltai U17-es fiú Európa-bajnokságon ma Montenegró ellen játszik (17:30) a Horváth János irányította magyar válogatott. A horvátok elleni meccs egyik hőse, Bóbis Botond egyértelműen győzelemre számít.

Miként beszámoltunk róla, a magyar válogatott felettébb hektikus meccsen, hatalmas hajrával 10-10-es döntetlent játszott Horvátországgal az U17-es fiú Európa-bajnokságon. Horváth Dániel videoelemző segítségével a három-három gólt jegyző, az utolsó percben duplázó, a meccset döntetlenre mentő Bóbis Botond nyilatkozott Máltáról honlapunknak.

Fotó: Madar Dávid/MVLSZ

Fotó: Madar Dávid/MVLSZ

Bóbis Botond: „Fizikálisan nagyon nehéz mérkőzés volt, ami döntetlennel zárult. Ez a döntetlen azt gondolom, hogy nekünk kecsegtető, ebből erőt meríthetünk a továbbiakban. A mérkőzés közepe felé volt egy olyan periódus, amikor három góllal vezettünk, és lezárhattuk volna a mérkőzést – sajnos ez nem sikerült. Ezen később javítanunk kell, hogy végig ott legyünk fejben. A végén viszont három gólról egyenlítettünk, ami azt jelzi, hogy a csapatban hatalmas tartás van, ami a továbbiakban is nagyon fontos lesz. A céljaink ugyanis továbbra sem változtak, megyünk tovább előre! Jöhet Montenegró és egy győzelem!”

Ma a csoportmérkőzések utolsó fordulóját rendezik. Horvátország 11:30-kor játszik Ukrajna ellen, míg válogatottunk 17:30-kor ugrik vízbe Montenegró ellen. Azonos pontszám esetén – lévén LEN-rendezvény – az összgólkülönbség rangsorol.

Az Eb teljes eredménysora: itt
Vízilabda hírek
horváth János
ifiválogatott
málta