cover image
Egyéb
Utánpótlás
Férfi

Törökországban bizonyíthatják tehetségüket

2018. szeptember 6. 20:20

Varga Tamás és Nádor Zsombor tanítványai az augusztusi, belgrádi XII. Darko Cukic Emléktorna után ezúttal Törökországban, Isztambulban mérettetnek meg hétvégén. A 2004-es korosztály legjobbjai két nap leforgása alatt a házigazda török válogatott mellett Horvátországgal és Montenegróval is összecsapnak.

A csapat edzője, Varga Tamás kíváncsian várja a kétnapos viadalt, hiszen kiváló erőpróba lesz ez tanítványaik számára: „Nádor Zsomborral karöltve fél éve dolgozunk együtt ezzel a korosztállyal. Az egy évvel idősebbek számára kiírt, belgrádi megméretés után Isztambulban veszünk részt egy mini tornán. Sűrű lesz a program, hiszen két nap alatt három meccset játszunk, de az ellenfeleinknek is feszített lesz a tempó. Vízbe száll még a horvát, a montenegrói, és a házigazda török válogatott is, akiket abszolút nem szabad lebecsülni, mert a törökök ezen generációja nagyon ügyes. Mindannyian nagyon várjuk, izgatottan és várakozással telve tekintünk a torna elé, hiszen kíváncsiak vagyunk, hogy hol tartunk most a délszláv ellenfeleinkhez képest..."

Az isztambuli tornán résztvevő magyar keret: Barics Bence Tamás, Deák Máté, Domján Dávid, Fekete Paolo, Galambos Marcell Péter, Gaszt Roland, Gyapjas Viktor, Kis Ferenc Ágoston, Mészáros Bálint Tibor, Nagy Ákos, Országh Mihály Zaránd, Pető Ádám, Szabó Barnabás, Szabó Gergő, Szalai Péter Miklós, Tymcyna Máté. Edzők: Varga Tamás, Nádor Zsombor
 
Istanbul Water Fest
Törökország-Isztambul, 2018. szeptember 8-9.
 
Szeptember 8., szombat
9:30 Törökország-Montenegró 
11:00 Magyarország-Horvátország 
16:00 Törökország-Horvátország
17:30 Montenegró-Magyarország
 
Szeptember 9., vasárnap
9:30 Törökország-Magyarország 
11: 00 Horvátország-Montenegró
12:00-12:30 Ceremónia
Vízilabda hírek
Utánpótlás - Fiú korosztályos tehetséggondozó 2004