cover image
Szövetség

MVLSZ-közgyűlés – Madaras Norbert: „Remélem, érzékelitek a változásokat”

2023. május 25. 16:07

Megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Vízilabda Szövetség. A küldöttek elfogadták a beszámolókat, Madaras Norbert elnök pedig kijelentette: „Azon dolgozunk és fogunk dolgozni a jövőben, hogy az egyensúlyt mihamarabb visszaállítsuk.”

Madaras Norbert elnöki beszámolójában megemlítette, hogy a megválasztását követő fél évben szándékosan kommunikált visszafogottan. Mint mondta, „az első hónapok egyértelműen az ismerkedéssel, a múlttal való szembenézéssel teltek. Új volt a feladat. Azt gondolom, hogy a lehetőségekhez képest felkészült voltam, mégis egy nagy szervezetet kellett év közben átvennünk és zökkenőmentesen tovább működtetnünk, most pedig először veletek, a tagsággal kívántam megosztani a tapasztalatokat, s csak aztán a szélesebb közvéleménnyel.” 

Madaras Norbert elmondta, hogy egyfelől a 2021-es beszámolót is meg kellett változtatni a számviteli elszámolások pontosítása miatt, másfelől elmondta, hogy az előző vezetés időszakában a szövetség saját tőkéje jelentősen lecsökkent. „Azon dolgozunk és fogunk dolgozni a jövőben, hogy az egyensúlyt mihamarabb visszaállítsuk” – jegyezte meg ezzel kapcsolatban. 

Az elnök ezután a jövőbeni célokról beszélt: a szakmai téren sokéves lemaradást szeretnének pótolni azzal, hogy elindítják a licenszrendszert, illetve modernizálják az utánpótlás-képzést, gyakorlati segítséget nyújtva a kluboknak a legjobb szakemberek bevonásával, míg a Testnevelési Egyetem égisze alatt kívánják az oktatást egységesíteni. 

Madaras Norbert más téren is változásokat tervez: „Szeretnénk egyszerűbb, felhasználóbarát felületeket biztosítani Nektek, és célunk, hogy a vízilabdának is huszonegyedik századi, csúnya szóval mondva, trendi külsőt adjunk. Készülőben van egy üzletfejlesztési és médiastratégia, megújul a honlapunk, a social media-tartalomgyártásunk, és mérhetővé szeretnénk tenni a médiaaktivitásainkat is, illetve szeretnénk egy videós platformot is kialakítani, amely a mérkőzésközvetítések otthona lesz.” 

Az elnök azzal zárta beszédét, hogy reméli, „már érzékelitek a változásokat, a közeljövőben pedig még inkább látni, tapasztalni fogjátok.” 

A küldöttek ezek után valamennyi beszámolót egyhangúlag elfogadták.
 

Szövetségi hírek