cover image
Férfi
Felnőtt Válogatott

Ma nem! Már előrendelhető Nagy Viktor könyve!

2023. november 16. 18:03

Ma nem! ez a címe a könyvnek, de igen, akár már ma is lehet rendelni az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, BL-győztes kapusunk, Nagy Viktor önéletrajzából, és a kötet akár dedikálva érkezhet a fa alá.

A sportkönyvek kiadásában már nagyon rutinosnak számító G-ADAM kiadó gondozásában, Dobos Sándor szerkesztő közreműködése mellett jelenik meg Nagy Viktor önéletrajzi könyve november végén.

„Ma nem! A Szőnyi úttól Tokióig – így láttam a kapuból” – ez a címe a több mint 300 oldalas, 32 oldalas fotómelléklettel kibővített kötetnek, amelyben az utóbbi két évtized meghatározó kapusa mesél pályafutásáról.

Bizalom és önbizalom – mennyiben határozták meg ezek a karrierjét? Hogyan lehetett felállni a padlóról? Mit jelentett pesti srácként tíz éven át profi sportolóként vidéken élni? Hogyan élte meg a klubváltásokat és milyen volt a kapcsolata a válogatott stábtagjaival? Mi történt 2008-ban, 2013-ban és 2020-ban a kulisszák mögött? Mit jelent belecsöppenni a civil életbe és boldogulni az élsport burka nélkül?

A többi közt ezeket a kérdéseket is feszegeti a könyv, amelyben több mint negyven pálya- és csapattárs, edző, jó barát szólal meg, többek között Kemény Dénes, Madaras Norbert, Varga Dániel, Földi László, Mátéfalvy Csaba, Hosnyánszky Norbert, Gergely István, Szivós Márton, Cseh Sándor, Filip Filipovics, Stefano Tempesti, Märcz Tamás, Decker Ádám vagy épp Hajdú B. István.

A könyv az alábbi linken rendelhető elő:

https://www.sportkonyvek.hu/nagy_viktor_ma_nem_1944

Akik előrendelik a kötetet, valamint a rendelés során a megjegyzés rovatban feltüntetik: waterpolo.hu, a hivatalos bemutatót követően dedikálva kapják kézhez a könyvet.

Fontos, hogy az online megrendelt példányok értékesítéséből Viktor és a kiadó a Bátor Tábor Alapítványt támogatja.