cover image
Szövetség

Legjobb pólósainkat ezentúl a Dorko öltözteti

2023. július 10. 10:08

A fukuokai világbajnokságon új fejezet kezdődik: Magyarország legkedveltebb hazai sportmárkája, a Dorko és a legeredményesebb honi csapatsportág, a vízilabda sikertörténete júliustól összekapcsolódik, miután a Dorko lett a felnőtt női és férfi válogatott hivatalos ruhabeszállítója.

A világbajnokságot megelőző utolsó edzés szokványos izgalmait kissé fokozta, hogy mindkét válogatott tagjai ekkor vették át vadonatúj „szárazföldi” felszerelésüket, melyet első ízben a Magyar Vízilabda Szövetség új partnere, Magyarország vezető sportszergyártója, a Dorko szállított a csapattagoknak. 

„Egy jobb és előnyösebb együttműködés indul most útjára új partnerünkkel, a Dorkóval – mondta az MVLSZ elnöke, Madaras Norbert. – Fontos, hogy egy dinamikusan fejlődő, a magyar sport világában kifejezetten magasan jegyzett hazai márka állt mellénk. Szerintem az egy jó üzenet, hogy a legeredményesebb hazai csapatsportág képviselőit a legkedveltebb magyar sportszergyártó öltözteti. A magyar vízilabdában mindig mindenkinek a világszínvonal a mérce, erre kötelez bennünket az évszázados tradíció, erre sarkall az a belső hajtóerő, ami az összes világklasszis magyar pólósban megvan. E sikertörténetben vállal most kiemelkedő szerepet egy olyan modern, fiatalos, szintén a legmagasabb minőséget képviselő sportszergyártó, mint a Dorko, amelynek munkatársaival közösen fejlesztjük pólós sapkáinkat, ruházatunkat. Úgy gondolom, méltó társaink lesznek ebben a nagy és izgalmas utazásban, ami a következő években vár válogatottjainkra.” 

Meglehetősen népes családba „csöppennek” a magyar vízilabdázók, hiszen a Dorko csaknem harminc szövetséggel dolgozik együtt az újabb és újabb sportsikerek érdekében. Ráadásul az „együtt” szó szerint értendő, hiszen a pólósok legjobbjai már korábban bekapcsolódtak a tervezés és fejlesztési folyamatokba, azaz a most átvett ruhák minősége és dizájnja nagyrészben az ő ízlésüket tükrözi. 

Dorko2.jpg„Magyarországon minden gyermek úgy nő fel, hogy legalább egyszer szeretne vízilabdázó lenni, átélni azokat a fantasztikus sikereket, amelyeket pólósaink érnek el évek, évtizedek óta. Hatalmas büszkeség számunkra, hogy mostantól a vízilabdás és Dorko-család egynek számít. Közös munkánk gyümölcsét már Fukuokában, a most következő világbajnokságon is láthatják az érdeklődők, és nagyon szurkolunk a mieinknek, hogy felérjenek a dobogó legfelső fokára – természetesen Dorko-szettben” – közölte Gém Péter, a Dorko alapítója. 

Gém Péter hozzátette: ahogy a vízilabázók közreműködtek a termékek fejlesztésében, úgy a Dorko-csapat valamennyi tagja is mindent megtesz a pólósikerek érdekében, legalábbis itthon az összes meccs alatt egy emberként szurkolnak majd a két csapatnak.
 

Szövetségi hírek