cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Itt van a Világliga-csapat!

2013. június 5. 21:28

Még a szerda esti kétkapus edzést megvárta, aztán este kilenckor kihirdette a cseljabinszki Világliga-szuperdöntőre utazó csapat névsorát Benedek Tibor.

Ne is szaporítsuk a szót, íme a csapat:
Kapusok: Nagy Viktor, Decker Attila. Mezőnyjátékosok: Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Vámos Márton, Madaras Norbert, Hosnyánszky Norbert, Varga Dénes, Varga Dániel, Hárai Balázs, Bedő Krisztián, Szivós Márton, Bátori Bence.

130603-07-SZJ_resize.JPGA kapitányt természetesen megkérdeztük, az első igazán „húzós” csapathirdetés mekkora fejtörést okozott neki. „Volt egy alapvető elképzelésem, amelyet az évközbeni teljesítmények – klubok, válogatott – alakítottam ki, nem hagyatkozhattam kizárólag a mostani három-négy edzésre. Persze, azért fontos volt a ma esti kétkapu is, ami végül is megerősített a döntésemben.”

A kapitány leszögezte, szó sincs arról, hogy a többiek hátrányból indulnának a VL-t követően a vb-csapat helyeiért. „Elmondtam a játékosoknak is, ez csak egy állomás, ez továbbra is egységes tizennyolcas keret, amiből a kihirdetett tizenhárom utazik, ám ez nem veheti el senkinek a kedvét. Nagyon hosszú ez a nyár, szó sem lehet róla, hogy már a második héten eldöntsük, kikből áll másfél hónap múlva a világbajnoki csapat.”
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
csapathirdetés
világliga
fina
Benedek Tibor