cover image
Szövetség

Híd Kárpátaljáért – segítsünk együtt!

2022. február 28. 19:06

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége is támogatja a Híd Kárpátaljáért programhoz való csatlakozást, és arra kérjük a vízilabdacsalád tagjait, lehetőségeinkhez mérten segítsünk a bajba jutott embereken.

A magyar sport több meghatározó szervezete csatlakozott az Ukrajnából, így Kárpátaljáról a háború elől menekülőket segítő Híd Kárpátaljáért Programhoz. A kezdeményezést Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is aláírta, majd az aláíró szervezetek a magyar sport szereplőihez fordultak közös felhívással.

Arra kérik a magyar sportszervezetek tagjait, a sportolókat, az edzőket, más sportszakembereket, a magyar sport lelkes szurkolóit, hogy csatlakozzanak az adománygyűjtéshez, vegyenek részt a közös összefogásban a háború elől menekülők és annak következményeitől szenvedők segítése érdekében.

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége támogatja az adománygyűjtő akcióhoz való csatlakozást.

A segítségnyújtó akcióhoz háromféleképpen is lehet csatlakozni:

A 1357-es telefonszámon elérhető „Híd Kárpátaljáért" adománygyűjtő vonalra érkező minden hívás 500 forint támogatást jelent.

Pénzbeli felajánlások a Nemzeti Összefogás számlaszámára juttathatóak el: 11711711-22222222.

Tartós élelmiszer segélycsomagokat a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Református Szeretetszolgálat, a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány és a Magyar Vöröskereszt irodáiba országszerte várják.
 
A Magyar Vöröskereszt tájékoztató oldalán a részleteket is megismerhetjük.
Szövetségi hírek