cover image
Egyéb
Közlemény

Hét év tradícióval folytatódik tovább a vízilabda támogatása

2021. augusztus 26. 12:00

Válogatott vízilabdázók és a jövő ifjú tehetségei játszottak közös meccset az E.ON Hungária Csoport budapesti Tromos sporttelepén csütörtök délelőtt. A meccset Hajdú B. István műsorvezető közvetítette, professzionális meccshangulatot teremtve a 20 vízilabdázó fiatal számára, akik példaképe a közös játék mellett trükköket is tanított. Az eseményen az E.ON Hungária Csoport hivatalosan is bejelentette, hogy a jövőben is folytatja a hét éve megkezdett együttműködését a Magyar Vízilabda Szövetséggel.

- sajtóközlemény - 
Az E.ON különleges nyárzáró meglepetéssel készült a vízilabdázó fiataloknak, közös meccset szervezett számukra legnagyobb példaképeikkel. Az olimpiai női válogatottból Leimeter Dóra és Magyari Alda, a férfiválogatott keretből pedig Nagy Viktor, Hárai Balázs és Hosnyánszky Norbert ugrottak a medencébe és mérkőztek meg a fiatal tehetségekkel vegyes csapatokban, Märcz Tamás szövetségi kapitány vezetésével. A vízilabdázók a közös játék során trükköket is tanítottak a jövő generációjának, sőt, az energiavállalat és a vízilabda szövetség ajándékaként a fiatalok egy-egy profi vízilabdás úszósapkát is kaptak, melyet a női és férfiválogatott tagjai írtak alá. A meccset a népszerű riporter Hajdú B. István közvetítette, fergeteges meccshangulatot teremtve a Tromos sporttelep Duna-parti szabadtéri medencéjénél.
 
Az E.ON Hungária Csoport és a MVLSZ együttműködése tovább folytatódik, ennek keretében az energiacég továbbra is névadó főszponzora lesz a szeptember 8-án rajtoló férfi, valamint az október 22-én kezdődő női OBI-es bajnokságnak, míg a télen megrendezésre kerülő nemzetközi viadal hivatalos partnerként segíti a sportolókat. Az erről szóló megállapodást Kiss Attila, az E.ON Hungária Csoport elnök-vezérigazgatója és Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke írták alá.
 
eon_0229.JPG „A jövő generációja, a fiatalok közössége, sport iránti elköteleződésük nagyon fontos számunkra.  Hiszünk a hosszú távú együttműködésben, a partneri kapcsolat erejében, ezért állunk a szövetség mellett hetedik éve, együtt sírtunk, együtt nevettünk és most együtt lépünk a jövőbe. Büszkék vagyunk rá, hogy az E.ON neve összefonódott a sport és a vízilabda iránti elkötelezettséggel" - mondta Kiss Attila, az E.ON Hungária Csoport elnök-vezérigazgatója.
 
Az E.ON 2014 óta kiemelt partnere a szövetségnek, valamint a női és férfi vízilabda-válogatottnak. A 2020 januárjában Budapesten megrendezett Európa-bajnokságot hivatalos szponzorként támogatta a vállalatcsoport, a 2020-2021-es szezonban az OBI-es férfi és női bajnokság névadó, a LEN Bajnokok Ligája rendezvénysorozatnak pedig kiemelt szponzora volt.
 
watch?v=nP15qvAIdUM „Hatalmas megtiszteltetés, hogy ez a sikeres együttműködés tovább folytatódik. Köszönjük a támogatást. Azt hiszem a sportág kiemelkedő eredményességével bizonyította a közelmúltban is, hogy sikeresen van jelen minden korosztályban, a mindennapi jelenlétével pedig a jövőben is jó partnere lesz az E.ON Hungária Csoportnak. Mind a férfi, mind a női bajnokság magas színvonalú, példaképeket nevel ki, akik hétről-hétre láthatóak a vízben. Ez a mai esemény is azt erősíti, hogy a fiataloknak szükségük van a példaképekre, a magyar vízilabda pedig látható és elérhető minden korosztály számára" - emelte ki az együttműködés megújítása kapcsán Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.
 

Vízilabda hírek
Sajtóközlemények
E.ON