cover image
Egyéb

Halhatatlan jótékonyság

2016. december 5. 20:06

Árva kutyusokon segíthet, ráadásul különleges ereklyéhez juthat az, aki a licitáláson elnyeri a halhatatlanok aláírásával ellátott pólót.

Október 29-én iktatták be a Hírességek Csarnokába a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázókat Benedek Tibort, Biros Pétert, Kásás Tamást, Kiss Gergelyt, Molnár Tamást és Szécsi Zoltánt. Az eseményen jelen lévő, halhatatlanok közé kerülő klasszisok és a már korábban beválasztott edzőjük, Kemény Dénes, valamint az úszó olimpiai bajnok Kovács Ágnes is dedikálta a San Francisco 49ers amerikai futballcsapat pólóját, a dedikált trikó pedig jótékony célt szolgál.

A pólót aláírató Tombrácz Dóra – aki a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai intézetének munkatársa, és jelenleg a Standford Egyetemen dolgozik – ugyanis úgy döntött, az ereklyét a Vigyél Haza Alapítvány javára ajánlja fel, amit az árva kutyákat támogató alapítvány árverésre bocsát. A póló mellé az alapítvány felajánlott egy 2017-es kutyás falinaptárt, a bevételt pedig természetesen a kutyusukra költik.

A pólóra itt lehet licitálni
 
A pólóra december 20-ig lehet licitálni, így már a nyertes karácsonyfája alatt is ott lehet a különleges ereklye.
Vízilabda hírek
arveres polo licit