cover image
Egyéb

E.ON OB I: FTC-siker Kaposváron, szombaton tévés meccs!

2022. november 4. 20:24

A bajnok megnyerte a férfibajnokság negyedik fordulójának nyitómérkőzését. Szombaton a Honvéd és az Eger bajnokiját az M4 Sporton is megnézhetjük.

Nagyon bekezdett a bajnoki címvédő Kaposváron, de aztán azzal kellett szembesülnie, hogy a hazaiak nem adják ingyen a bőrüket. 4-1-es vendégelőny után két kaposvári gól következett, majd Varga Dénes gólja után válaszoltak ismét a hazaiak, akik így 3-1-re nyerték a második negyedet.

Ismert, hogy a Kaposvár eddig nyeretlen, egyben veretlen is volt, hiszen három döntetlent játszott (a Szeged, a Pécs és az UVSE ellen), óriási meglepetés lett volna, ha ezúttal is ponttal gazdagodtak volna.

Rápirított a fordulás után a Ferencváros, Jansik Szilárd, Fekete Gergő, Molnár Erik és Stylianos Argyropoulos is betalált, így négy perc alatt ötgólosra hízott a vendégelőny (4-9).

Sőt, Vadovics Viktor is beköszönt akciógóljával, lényegében el is dőlt a meccs ebben a negyedben. A szakasz végére még Argyropoulos és Vigvári Vendel is eredményes volt, 7-0-ra nyerte a negyedet a Ferencváros.

A vége tehát sima vendégsiker, Argyropoulos és Fekete Gergő egyaránt 4 góllal zárt.

A forduló szombaton folytatódik két meccs kivételével, merthogy az UVSE-Vasas találkozót a Vasas BL-kötelezettsége miatt elhalasztották, a PVSK-OSC bajnokit pedig már lejátszották (20-6-ra nyert Varga Dániel együttese).

A Honvéd és az Eger délutáni találkozóját az M4 Sport élőben közvetíti.

E.ON OB I, 4. forduló:

Kaposvári VK-FTC Telekom 6-16 (1-4, 3-1, 0-7, 2-4)
Gólszerzők: Takács J. 2, Kakstedter, Petrovski, Langiewicz, Horváth Á., illetve Argyropoulos 4, Fekete G. 4, Varga Dénes 2, Molnár E., Varga Vince, Vigvári Vendel, Jansik Sz., Vadovics V., Nagy Á.
(Teljes jegyzőkönyv: itt)

További program:

November 5., szombat:

Endo Plus Service-Honvéd-Tigra-ZF Eger - 16:30 (TV: M4 Sport)
Szegedi VE-KSI SE - 17:00
MetalCom-Szentes-BVSC-Zugló - 18:00
PannErgy-Miskolci VLC-Szolnoki Dózsa - 19:00
Vízilabda hírek