cover image
Egyéb

Dr. Faragó Tamás, dr. Gábor Antal és Gerendás György állami elismerése

2023. március 14. 18:18

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából átadták az idei állami kitüntetéseket. Dr. Faragó Tamás és dr. Gábor Antal is a díjazottak között szerepel.

Március 15-e alkalmából adták át egy nappal a nemzeti ünnep előtt az idei díjakat, köztük a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal polgári tagozat kitüntetést, melyet mások mellett dr. Faragó Tamás is megkapott.

A nemzet sportolója, olimpiai, világ- és Európa-bajnok legendánk „a magyar vízilabda sportágban elért kimagasló eredményei, olimpiai bajnoki címe, valamint edzői és sportvezetői tevékenysége elismeréseként" kapta a díjat, amelyet az Országházban vehetett át.

(Fotó: Zuglói Lapok)

(Fotó: Zuglói Lapok)

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült dr. Gábor Antal, a magyar női és férfiválogatott volt csapatorvosa, az Uzsoki Utcai Kórház Ortopéd-traumatológiai Osztálya főorvosa.

Gerendás György, olimpiai és Európa-bajnokunk a honvédelmi minisztertől vehette át a Magyar Érdemrend tisztikeresztje (polgári tagozat) kitüntetést, a Bálna rendezvényközpontban, a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség rendezvényén.

Szívből gratulálunk!
Vízilabda hírek