cover image
Egyéb

A Szeged nyerte a megyei rangadót

2013. október 26. 13:54

Szivós Márton 5 gólt lőtt a Szentesnek, a Szeged pedig nem állt meg 22-ig.

Az ob I.-es bajnokság 7. fordulójában az eddig csupán a pécsi pontvesztéssel mérlegét elrontó, nagyon magabiztos Szeged fogadta a még nyeretlen, ám a Debrecentől pontot csenő Szentest.

Az 5. percben már 4-0-ra vezetett a hazai csapat, Hegedüs Gábor, akinek belekaptak a szemébe, de vissza tudott menni a vízbe, két gólt is szerzett a meccs ezen szakaszában.

Ahogyan a másik délelőtti meccsen, a KSI-OSC találkozón nem ment a csapatoknak az emberelőnyös helyzetek kihasználása, annál inkább sikerült a szegedi találkozón. Emellett Decker Ádám gólerőssége volt még szembetűnő, a nagyszünetig hármat vállalt a hazai 11-ből.

A második játékrészre Nagy Viktort Molnár Dávid, Horváth Alexet Horváth Tamás váltotta a kapuban. A szereposztás azonban változatlan volt: a Szeged lőtte a gólokat. A huszadikat az a Juhász Zsolt szerezte, aki szentesi származású.

A vége 22-10, a Szeged átmenetileg átvette a vezetést a tabellán. Az igazi megmérettetés majd november 3-án, a következő fordulóban következik Vincze Balázséknak, amikor is a Szolnok utazik majd Szegedre. Kérdés, milyen hangulatban.

Eredmény – Vodafone ob I.-es bajnokság, 7. forduló:

A-Híd Szeged - Valdor-Szentesi VK 22-10 (7-1, 4-3, 7-2, 4-4)

Szeged: Nagy V. - Decker Á. 3, Kiss 1, Hegedüs 3, Szivós 5(1), Juhász 1, Seman 1. Csere: Molnár D. (kapus), Kunac 2, Molnár 2, Vincze, Tóth 2, Sánta, Jansik 2(1). Vezetőedző: Vincze Balázs 
Szentes: Horváth A. - Kiss, Hegedűs I. 1, Nagy, Németh, Kistamás 4(1), Kolarik 2. Csere: Horváth T. - kapus, Józsa 1, Pellei, Keresztes 1, Hegedűs B. 1, Szabó. Vezetőedző: Fülöp Tibor

Gól/emberelőny: 10/13, illetve 3/7
Ötméteresek: 3/3, ill. 1/1
Kipontozódott: Németh (16.)
Vízilabda hírek
szeged