Sandro Sukno visszatérhet!

2018. szeptember 03. 17:48

A horvátok klasszisa a szívműtétje után folytathatja pályafutását – a Jug Dubrovnik hároméves szerződést kínált neki, amit örömmel elfogadott.

Fotó: jug.hr

Szívszorító volt a barcelonai Európa-bajnokság férfi elődöntője, a szerb-horvát parti során látni, hogy a világ korábban méltóképpen legjobbjának választott Sandro Sukno a lelátón tördeli a kezeit. Ismeretes, a Pro Recco felbontotta vele a szerződést, midőn kiderült, jó eséllyel vége a pályafutásának, hiszen komoly szívbetegséget diagnosztizáltak nála az orvosok. Sikeres műtétben, és egészséges civil életben reménykedett mindenki.

Az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok azonban nem adta fel, egészesen az Egyesült Államokba ment, ahol egy specialista sikerrel végezte el rajta tavasszal a szükséges beavatkozást. A rehabilitációt Dubrovnikban végezte, ahol elkezdett gyerekként pólózni. Tekintettel arra, hogy hála istennek jól alakultak a dolgok, és olyannyira jól haladt Sandro Sukno gyógyulása, hogy az orvosi megállapítás alapján folytathatja pályafutását, a Jug Dubrovnik hároméves szerződést kínált neki.

„Hamar megegyeztünk – idézte klubja új igazolását. – Remélem, hogy továbbra is rendben megy majd minden. Hosszú kihagyás áll mögöttem, türelmesnek kell lennem, de bízom benne, hogy minél előbb visszatérhetek.”

Természetesen mi is ezért drukkolunk!E.ON Férfi OB I

PVSK- Mecsek Füszért - Honvéd

2021. okt. 30. 20:00

Női U20-as vb, Netanya, 2021.10.08.
Film készül a Kemény-korszak 12 évéről (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok