Megvan az U17-es Eb-csapatunk

2017. szeptember 07. 09:25

Horváth János szövetségi edző kijelölte csapatát a máltai kontinensviadalra – ott van a többiek között a kéztörése után gyógyulgató Schmölcz Norman is!

Fotó: Madar Dávid/MVLSZ

Nem volt könnyű dolga a Horváth János vezette szakmai stábnak, sérülések sora nehezítette a felkészülést - így a csapatot sem volt egyszerű kijelölni. Nem tagadja, vannak kérdőjelek a fejében, ugyanakkor miután vasárnap rajt Ukrajna ellen, s így pénteken már a máltai helyszínre utazik a társaság, meg kellett nevezni azt a 13 játékos, akik szerepet kapnak majd a felettébb kiegyensúlyozottnak ígérkező kontinensviadalon. A keretben ott találjuk a Szalay Iván-díjas Schmölcz Norman nevét is, aki két hete a Comen-kupa közben szenvedett súlyosnak látszó sérülést, ám a kéztörése után oly sebességgel gyógyult, hogy vezér szerepe miatt, ha nincs is még százszázalékos állapotban, számít rá az edző. A képen ott találjuk Bihácsi Bencét és Sziládi Kristófot is, akik az utolsó pillanatig együtt vannak a csapattal, bármikor bevethetőek, benevezhetőek az első meccsig, sohasem lehet tudni, ugye... Horváth János várakozásait, reményeit pénteken, az utazás napján közöljük ezen a felületen.
 
Az Eb-csapat
Kapusok: Grieszbacher Márk, Lampert Márk
Mezőnyjátékosok: Fodor Olivér, Schmölcz Norman, Dala Döme, Konarik Ákos, Szőke Benedek, Fekete Gergő, Bóbis Botond, Tóth Gyula, Szieben László, Vékony Ákos, Baksa Benedek. Tartalék: Bihácsi Bence, Sziládi Kristóf. Edző: Horváth János. Másodedző: Dávid Zoltán.
 
U17-es fiú Európa-bajnokság, Málta
A-csoport: Horvátország, Magyarország, Montenegró, Ukrajna
B-csoport: Spanyolország, Olaszország, Románia, Németország
C-csoport: Szerbia, Málta, Grúzia, Franciaország
D-csoport: Görögország, Oroszország, Szlovákia, Törökország
 Férfi OB I

PVSK-Mecsek Füszért - PannErgy-MVLC

2017. okt. 04. 18:00

Férfi OB I

VasasPlaket - Kaposvári VK

2017. okt. 12. 20:30

BENU Férfi Magyar Kupa, selejtező, Szolnok, 2017.09.23. - Fotók: Madar Dávid
FTC-férfiedzés, 2017.09.20. - Fotók: Madar Dávid
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok