cover image
Egyéb

Miskolci feladatok – momentán az egy szintre hozás

2017. szeptember 5. 12:16

A nemzetközi porondra első ízben kilépő csapat Montenegróban, a BL-selejtezős Jadran Herceg Novi vendégeként felkészülési tornán hangol az idényre.

Felettébb izgalmas, egyben történelmi idény vár a Miskolcra: kilép ugye a nemzetközi porondra, ráadásul mindezt itthon teheti, hiszen szeptember 29-október 1. között odahaza fogadja az Euro Kupában ellenfeleit.

A csapat túl egy szentesi edzőtáboron, és készül a hétvégére, amikor is Montenegróban, pontosan Herceg Noviban a Bajnokok Ligája selejtezően érdekelt Jadran Herceg Novi vendégeként a Jadran Split és a Crvena Zvezda mellett nemzetközi tornán vesz részt. A társaság szeptember 10-én indul vissza, de csak pár napot marad hazai környezetben, ugyanis utána Tatabányán a hazaiak és a BVSC, Eger duó ellen ugrik vízbe egy hazai tornán, majd szeptember 23–24-én Magyar Kupa-csoportselejtezővel nyitja az évadot.

„A tavalyihoz képest csaknem dupla annyi mérkőzésünk lesz idén ősszel, ha továbbjutunk a Magyar Kupában és az Európa Kupa első köréből is. Amit eddig megcsináltunk, amiatt tükörbe tudunk nézni, akik itt voltak, azért, akik a válogatottnál dolgoztak, azért. Most, ebben a szakaszban az lesz a lényeg, hogy mindenki egyforma szintre kerüljön a csapaton belül” – vázolta dr. Sike József vezetőedző, aki a Kinef Kirisitől érkező Aleksey Kuzmenko, illetve a Berta József, Dőry Farkas, Nagy Ádám, Sánta Dániel négyessel erősítette meg keretét.

EURO KUPA, FÉRFIAK
1. selejtezőkör. Szeptember 29–október 1.
A-csoport, Miskolc:
Primorac Kotor (montenegrói), CN Mataro (spanyol), Sturm Csehov (orosz), Hornets Kosice (szlovák), PANNERGY-MVLC, White Sharks Hannover (német)
Vízilabda hírek
miskolc