cover image
Egyéb

Három távozó, három érkező Egerben

2017. június 2. 15:06

A bajnoki- és kupaezüstérmes, BL-negyedik ZF-Eger hivatalosan is bejelentette Erdélyi Balázs, Borisz Vapenszki és Milos Csuk távozását, ezzel egy időben pedig Marko Avramovics, Sztrahinja Rasovics és Angelosz Vlahopulosz megszerzését.

A hetek óta a zuhanyhíradóban halottak a mai napon hivatalossá váltak, avagy a ZF-Eger hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra a következő szezonbeli keretét.

Távozott Erdélyi Balázs (OSC), Milos Csuk (Szolnok) és Borisz Vapenszki (Olyampiakosz Pireusz?), helyükre érkeznek új játékosok. A Ferencvárostól a 2009-es világbajnok szerb válogatott pólósa, az elmúlt két szezonban a Ferencvárost erősítő Marko Avramovics érkezik – ő a szabályoknak megfelelően nem számít légiósnak.

A spanyol CNA Barcelonetától szerződtetett, huszonöt éves Sztrahinja Rasovics ellenben igen, szeretne bekerülni Dejan Savics szerb válogatott szűkebb keretébe, Egerben megmutathatja, mire képes.

Mint az egriek joggal írják, a három igazolás közül talán a legnagyobb névnek a görög Angelosz Vlahopulosz számít. Az 1991-es születésű pólós az elmúlt szezonban az olasz Possilipo Napoliban játszott, korábban hosszú időszakon át az Olympiakosz Pireusz alapembere volt. És természetesen a görög válogatott kulcsjátékosát tisztelhetjük benne.

A ZF-Eger férfi csapatának 2017/2018-as kerete:
Braniszlav Mitrovics, Csiszár Boldizsár – kapusok, Angelosz Vlahopulosz, Angyal Dániel, Biros Barnabás, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kovács Gergő, Lőrincz Bálint, Marko Avramovics, Sztrahinja Rasovics, Uros Csucskovics – mezőnyjátékosok, Dabrowski Norbert, Petrovai Márton – edzők.


Vízilabda hírek
eger
igazolás