cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

XI. Volvo-kupa: betegség miatt csere a keretben

2017. február 7. 21:48

Salamon Ferenc betegsége miatt változtatni kényszerült a Volvo-kupán szereplő válogatott keretén Märcz Tamás szövetségi kapitány.

Az OSC átlövője már csapata keddi Bajnokok Ligája-mérkőzést is kihagyta, estére pedig biztossá vált, hogy a hétvégén sorra kerülő Volvo-kupán sem szerepelhet. Märcz Tamás szövetségi kapitány úgy döntött, hogy Salamon Ferenc helyett a BVSC centere, a januári szolnoki összetartásra már meghívót kapó Kovács Péter kerül be a 18-as keretbe. A középcsatár a Volvo-kupán játszhatja majd pályafutása első meccsét a felnőttválogatottban.
 
Fontos megemlíteni, az új éra első meccsein is nagy szükség lesz a szurkolók buzdítására, amely nagy lökést adhat a csapatnak – éppen ezért kérik a játékosok, hogy minél többen menjenek majd a Tüskeuszodába drukkolni. Szóval, irány a tex.hu és a jegyed.hu oldalak, majd péntektől vasárnapig az impozáns uszoda, a XI. Volvo-kupa!

A XI. Volvo-kupa magyar kerete:
Kapusok:
Decker Attila (Honvéd), Lévai Márton (Debrecen)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (OSC), Bedő Krisztián (Eger), Decker Ádám (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Fülöp Bence (Szolnok), Hosnyánszky Norbert (Eger), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (Eger), Kovács Péter (BVSC), Manhercz Krisztián (Szeged), Mezei Tamás (Szolnok), Nagy Ádám (OSC), Tóth Márton (Ferencváros), Török Béla (BVSC), Vámos Márton (Szolnok), Zalánki Gergő (OSC)

Jegyeket, bérleteket a tex.hu és a jegyed.hu oldalon oldalon lehet váltani.

A XI. Volvo-kupa (2017. február 10-12., Tüskeuszoda) nemzetközi férfitorna programja

Február 10., péntek:

Horvátország–Montenegró, 19:00
Magyarország–Szlovákia, 20:30

Február 11., szombat:
Horvátország–Szlovákia, 19:00
Magyarország–Montenegró, 20:30

Február 12., vasárnap:
Montenegró–Szlovákia, 10:00
Magyarország–Horvátország, 11:30
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
valogatott volvo marcz