cover image
Egyéb

Női BENU Magyar Kupa: a négyes döntőért játszanak

2016. november 11. 9:57

A Szeged, a Szentes és az UVSE II Hódmezővásárhelyen minitornán dönti el, hogy melyikük csatlakozik az UVSE, BVSC, Dunaújváros hármashoz, és játszik éremért a jövő héten az újvárosi Fabó Éva Sportuszodában.

Ahogyan arról beszámoltunk, a címvédő UVSE, a BVSC és a Dunaújváros nyert meg a BENU Magyar Kupában a selejtezőcsoportját, és jutott a jövő heti, dunaújvárosi négyes döntőbe.

Hogy ki lesz a negyedik csapat, arról szombaton döntenek – a három csoportmásodik játszik egy minitornát Cegléd helyett végül Hódmezővásárhelyen. Egyáltalán nem lebecsülve az UVSE II-es csapatát, várhatóan rögvest az első meccs sorsdöntő lesz, hiszen a továbbjutásra leginkább esélyes Szeged, szentes kettős csap össze. A felek bajnok találkozója kiélezett küzdelmet hozott, 9–8-ra nyert Molnár Péter hétközben BVSC-t legyőző együttese, méghozzá úgy, hogy legjobbja, Bujka Barbara nem szerzett gólt. Avagy ifjabb Tóth Gyula tanítványai újra megpróbálhatják kikapcsolni a világklasszis centert, és Kövér-Kis Réka vezetésével (a bajnokin három gólt szerzett) megnyerni a szorosnak ígérkező partit.

Női BENU Magyar Kupa, selejtező, 2. kör
A program – november 12., szombat:

13.00: Hungerit-Szentesi VK–Szegedi Vízmű Taylor&Nash SZTE
15.00: Szegedi Vízmű Taylor&Nash SZTE–UVSE II
17.00 UVSE II–Hungerit Szentesi VK
Vízilabda hírek
BENU
benu magyar kupa
nők