cover image
Egyéb

E.ON Férfi OB I: újra bajnoki hétvége jön

2023. március 17. 8:41

Már pénteken elkezdődik a férfibajnokság 18. fordulója.

A Pécs Török Viktor vezetőedző szerint a győzelem reményében ugrik vízbe pénteken este odahaza a Miskolc ellen, az utóbbi hetek formájával már elégedettebb a szakember, ennek lehet gyümölcse a siker, amihez a vendégeknek is lesz pár szava.

Három hét szünet után folytatódik a bajnokság a hétvégén, ez a hosszabb szünet nyilvánvalóan befolyással lesz a csapatok teljesítményére. A válogatott tagjai a zágrábi Világkupa-selejtező miatt vélhetően más ritmusban vannak, de az érintett csapatok, így a Ferencváros, valamint az OSC ezzel együtt is esélyesnek számít a KSI és a BVSC ellen - természetesen Varga Dániel együttesének lesz nehezebb dolga.

A Szolnok adott még válogatott játékost Vismeg Zsombor személyében, neki lesz a legnehezebb dolga csapatával, hiszen a Honvéd otthonában kell bizonyítani, egyértelműen a Honvéd-Szolnok meccs tekinthető a forduló rangadójának - egyúttal a korábbi Euro Kupa-párharc "visszavágójaként" is értelmezhető.

Izgalmas is lehet akár az UVSE és a Szeged mérkőzése, amely egy hármas meccsdömping záróakkordja lesz, szombaton ugyanis egymás után három találkozót rendeznek a Komjádiban. A KSI-FTC meccset követően a Vasas fogadja a szezonban jól szereplő Eger együttesét.

A Kaposvár és a Szentes meccse is tartogathat izgalmakat, a hazaiak a legjobb nyolcba kerülésért küzdenek.

E.ON OB I, 18. forduló:

Március 17., péntek:
PVSK-Mecsek Füszért-PannErgy-Miskolci VLC - 19:00

Március 18., szombat:
KSI-FTC Telekom - 11:30
A-Híd VasasPlaket-ZF-Eger - 13:30
UVSE-Zue.hu Szegedi VE - 16:00
EPS-Honvéd-Szolnoki Dózsa - 19:00
Kaposvári VK-MetalCom-Szentes - 19:00
Genesys OSC Újbuda-BVSC-Zugló - 19:00
Vízilabda hírek