cover image
Egyéb

Kezdődik a regisztráció a 2023-as amerikai nyári programra (X)

2023. január 4. 19:59

Július végén hazatértek a 2022-es nyári tábor résztvevői Kaliforniából. Élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodott, jókedvű kis csapat! (X)

A visszajelzések alapján úgy látjuk, a kint töltött időszak minden vízilabdásunk életét emlékezetes, meghatározó kalandokkal gazdagította. Közülük többen jelezték, hogy újra részt vennének a programban, és vannak, akik már az amerikai továbbtanulást tervezgetik. Ez természetesen nekünk is új lendületet ad! Még az eddiginél is nagyobb lelkesedéssel vágunk bele a 2023-as szezon szervezésébe.

Jelentkezz, ha kipróbálnád milyen:

- kaliforniai klubnál vízilabdázni
- amerikai család tagjává válni
- részt venni a Junior Olimpián
- új barátokat szerezni
- amerikai angolt beszélni!

A teendő csupán annyi, hogy felveszed velünk a kapcsolatot, a többit mi intézzük!
 
Elérhetőségeink:

Póka Sándor: 0620/5355534, sandorpoka@yahoo.com
Veres Gabriella: 0620/4189494, gabi.veres25@yahoo.com

www.facebook.com/h2o-polo-usa

Kedvcsinálóként szeretnénk megosztani veletek néhányat az idei nyárról kapott visszajelzések közül. Íme:

"Más világba csöppentem, az amerikaiak sok tekintetben máshogyan élnek és gondolkodnak, de rendkívül kedvesek és vendegszeretők, és a sport, a vízilabda szeretete összekötött bennünket."
Molnár Hugó (Szeged)
 
"Életem legszebb időszaka volt az ott töltött idő! Kihasználtam minden pillanatot, egy percig sem unatkoztam! Sosem fogom elfelejteni az ott töltött időt!"
Nagy Noel (CPVSE)
 
"A család, ahová kerültem, elképesztő volt! Nagyon szeretem őket, és hálás vagyok nekik. Nagyon jó helyekre vittek el, és mindig próbálták az utazásomat élvezhetővé tenni. Nagyon hiányoznak és szeretnék jövőre is visszamenni hozzájuk."
Kovács Kristóf (Oázis)
 
"Amiért én részt szerettem volna venni ebben a programban, azt teljesítettem, de nem gondoltam volna, hogy eddigi életem legjobb nyarát fogom átélni!"
Peőcz Ádám (Vasas) (Ádám számos ajánlatot kapott a legjobb egyetemek edzőitől - a szerk.)
 
"Fantasztikus családhoz kerültem, a vendéglátó csapattársam édesanyja szerető gondoskodással, pótmamaként viselte gondom. Sok tekintetben más világ, mint a miénk, de érdekes és izgalmas volt felfedezni, élni benne. Habár hozzá kellett szoknunk, hogy a vízilabdát ott "kicsit másként játsszák", eseménydúsan és tartalmasan telt a kint töltött idő versenysportolói szemmel nézve is. Örökre megőrzöm ennek a nyárnak az emlékét és tapasztalatait."
Molnár Manó (Szeged)
 
"Egyetemi edzésen is vettem részt és akit ez érdekel, annak bátran tudom ajánlani, hiszen vannak nagyon komoly és kiemelkedő csapatok is, amik nagyon keresik a tehetséges és kiemelkedő európai játékosokat. Összeségében szeretném megköszönni a rendezőknek a lehetőséget, mert ezzel akkora élményt teremtettek, hogy azt sohasem fogom elfejteni."
Aradi Patrik (CPVSE)

 
"Fárasztó, ámde élvezetes volt az akár napi 3 mérkőzés. Az edzőm szenvedélyessége a győzelem iránt hatalmas volt, mivel motiváló személyisége az egész csapatot vitte magával. A családok is mérhetetlenül befogadóak és barátságosak voltak. Egyszóval: nagyon jól éreztem magam, boldog vagyok, hogy lehetőségem volt részt venni ebben a programban!"
Illés László (UVSE)
 
"A csapattársaink gyakran vittek minket jó programokra, többek között strandra, más városokba, vidámparkba, és megismerhettük sokuknak a barátait."
Szabó Péter (CPVSE)
 
"Hatalmas kaland volt számomra, rengeteg élménnyel, tapasztalattal, baráttal és tudással gazdagodtam a Kaliforniában töltött időm során. A kinti családom attól a pillanattól kezdve családtagként fogadott, amikor kiértem. Olyan helyekre jutottam el, amikről eddig csak álmodni mertem, emellett rengeteg meccset játszhattam a világ legjobb egyetemeinek az edzői előtt."
Magony Kristóf (Szeged)
 
"Rengeteg tapasztalatot szereztem, megismertem egy teljesen más kultúrát, megmutatták, milyenek a mindennapjaik. Ők teljesen máshogy állnak a sporthoz, és a vízilabdát se úgy játsszák mint ahogy mi itthon. Jó volt látni egy másféle játékstílust is. Sok új barátom lett. Sok helyre eljutottam. Mindenki nagyon aranyos és befogadó volt."
Nagy Janka (FTC)
 
"Nekem személy szerint nagyon tetszett a kint töltött idő. Sokat fejlődtem az angolban, és sokkal magabiztosabban beszélem. A csapat nagyon jó volt, szóval nekem nagyon tetszett minden."
Sárfalvi Áron (OSC)
 
"Összességében nagyon hasznosnak találtam a programot és jól éreztem magam. Örülök neki, hogy volt lehetőségem csatlakozni ehhez a programhoz."
Tidrenczel Hanna (KSI)

(Támogatott tartalom)
Vízilabda hírek