cover image
Egyéb

A Ments Életet Közhasznú Alapítvány csodás két napja

2022. június 1. 17:18

A Ments Életet Közhasznú Alapítvány idén végre ismét megtarthatta a kétnapos gyermeknapi kirándulását. A siófoki Hotel Sungarden tulajdonosának, Fazekas József meghívásának eleget téve vasárnap és hétfőn 20 család élvezhette a fantasztikus wellness-szálloda vendégszeretetét. A súlyos, életet veszélyeztető betegségből gyógyuló gyermekek és szüleik a Porsche Hungária Kft. jóvoltából a cég által forgalmazott luxusautókat is kipróbálhattak. De a sofőrök sem akárkik voltak ám! Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó mellett Faragó Kamilla, magyar bajnok és kupagyőztes válogatottunk, és Mezei Tamás, olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok magyar válogatott játékosunk, továbbá Fodor Attila a CBA kommunikációs igazgatója furikáztatták a résztvevőket.
 
A finom ebéd után a tavaly teljesen felújított szálloda wellness részlegében lubickolhattak a lurkók. Hétfő délelőtt, de még a gyermeknap jegyében a T-Flotta üzemeltetője Szemlédy Ákos ajándékaként egy balatoni kalózhajós programot élvezhettek a családok. Az ebédre feltálalt és ilyenkor szokásos "gyermekmenü" (húsleves, bolognai makaróni, sütemény) elfogyasztása után mesés élményekkel gazdagodva indulhattak haza kis hőseink, akik hálásan köszönték meg a parádés gyermeknapi programot az összes támogatónak. Reméljük, jövőre újra találkozhatunk!

Amennyiben Te is támogatni szeretnéd hasonló programok szervezését, illetve súlyos, életet veszélyeztető betegségből gyógyuló gyermekek álmainak valóra váltását, megteheted az alábbi számlaszámon: Ments Életet Közhasznú Alapítvány 10702019-67010941-51100005 vagy bankkártyával az alapítvány honlapján keresztül: https://mentseletet.hu/igy-segithetsz/penzadomany/

Vízilabda hírek
A Ments Életet Közhasznú Alapítvány csodás két nap