cover image
Egyéb

Szolnok: oda kell menni és nyerni!

2017. március 31. 20:22

A szolnokiak egyelőre az elődöntővel és az Olympiakosz elleni BL-meccsel sem foglalkoznak, csak a szombati Eger elleni bajnoki számít.

Beszélhetünk az elődöntőről, meg arról, hogy az OSC, vagy a Fradi lesz a Szolnok riválisa, számolgathatunk, de Cseh Sándor edző amondó, egy nappal a csúcsrangadó előtt nem az a fontos, oda kell menniük az Eger elleni meccsre, és legyőzni a riválist.

„Sok ilyen alkalom volt már, mindkét csapat játékosai várják ezeket a találkozókat, ráadásul mindig nagy kihívás Egerben játszani – mondta a Szolnoki Dózsa-Közgép irányító szakember. – Van egy olyan plusz, hogy pár nappal később Pireuszban lesz fontos meccsünk, de azt gondolom, sőt el is várom, hogy minden játékos minden idegszálával a szombati mérkőzésre koncentráljon.”

Cseh Sándor hozzátette, a szokásos menetrend szerint készülnek, videózás, megbeszélés, edzések. A kettős terhelés pedig nem okozhat gondot, évről évre így játszik a csapat, hogy egymást váltják a fontos hazai és nemzetközi meccsek. Az Olympiakosszal majd a jövő héten foglalkoznak, nem is szabad arra a meccsre gondolni most, csak az egri bajnoki számít.

„Egerben azért nehéz játszani, mert ellenfelünk hazai pályán jobban kihasználja az erősségeit – tette hozzá Cseh Sándor. – Szerencsére mindenki egészséges, remélem, a meccsig ez így is marad.”

A Dabrowski Norberttel készített anyagunkat itt olvashatják.

E.ON férfibajnokság, középszakasz, felsőház, 8. (utolsó forduló)
VasasPlaket–MKB-Euroleasing-BVSC-Zugló, 18:00
ContiTech-Szeged-Diapolo–PannErgy-MVLC, 18:00
ZF-Eger–Szolnoki Dózsa-Közgép, 19:00
A-Híd-OSC-Újbuda–FTC-PQS, 19:00

A felsőház állása:
1. Szolnok 60 pont
2. Eger 58
3. OSC 47
4. FTC 40
5. Miskolc 33
6. BVSC 32
7. Szeged 27
8. Vasas 25
Vízilabda hírek
kozepszakasz felsohaz eger szolnok cseh sandor