cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

"Hajrá, lányok!" – töltsük meg újra az uszodát; ingyenes

2017. február 14. 16:54

Csak úgy, mint az emlékezetes, olaszokkal szembeni világliga-mérkőzést, a február 21-én esedékes, Franciaország elleni találkozót is ingyen tekinthetik meg azok, akik idejében regisztrálnak.

„Ez felejthetetlen volt!” – mondták nézők és játékosok egyaránt a Szőnyi úti, Olaszország elleni világliga-találkozó után, amelyen parádés hangulatban ötméteresekkel legyőzte az olimpiai ezüstérmest női válogatottunk.

Nos, máris itt a következő akadály! Bíró Attila nézők által méltán közkedvelt csapata február 21-én, jövő hét kedden a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában 18:30-tól Franciaország együttesét látja vendégül.

A mérkőzésre a Magyar Vízilabda Szövetség ezúttal is ingyenes belépést biztosít az érdeklődők, és mindezt regisztráció útján jelzők számára. 600 fő jelentkezését várjuk a media@waterpolo.hu email címen. Egy e-mail címről maximum két darab igénylést tudunk elfogadni! Igénylése kizárólag akkor érvényes, ha visszaigazolást kap az e-mail címre. Kérjük, a visszaigazoló e-mailt kinyomtatva hozza el magával a gyorsabb bejutás érdekében.

A mérkőzésre a szövetségi kapitány a szerda esti bajnoki forduló után, csütörtökön délelőtt hirdet hivatalos keretet. A felkészülés csütörtökön este kezdődik a találkozóra. Ami a meccsnapot illeti: a rendőrség a margitszigeti munkálatok miatt azt kéri a szurkolóktól, hogy majd idejében induljanak a mihamarabbi bejutás érdekében a Hajós uszodához.

hunfravlbehar.jpgNői világliga európai selejtező
A B-csoport programja:

November 22.:
Olaszország–Franciaország 14–4
November 29.: Franciaország–Magyarország 6–16
Január 24.: Magyarország–Olaszország 10–10 – ötméteresekkel 3–1
Február 21.: Magyarország–Franciaország
Március 28.: Franciaország–Olaszország
Április 18.: Olaszország–Magyarország

Az állás:
1. Magyarország 5 pont
2. Olaszország 4
3. Franciaország 0

A-csoport
Az állás:

1. Görögország 4 pont
2. Oroszország 3
3. Hollandia 2

A világliga nyolccsapatos Szupedöntőjébe Európából a két selejtezőcsoport győztese, illetve a jobb második kerül.
Vízilabda hírek
Női válogatott
világliga
Bíró Attila