cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

XI. Volvo-kupa – még 5 nap!

2017. február 5. 11:58

A jegyek fogynak, a csapatok készülnek – február 10-12. között a Tüskeuszodában a magyar válogatott Szlovákia, Montenegró és Horvátország ellen játszik. Jegyek és bérletek még kaphatóak: tex.hu és jegyed.hu oldalak!

Miután Märcz Tamás szövetségi kapitány a szombati bajnoki forduló után kihirdette a XI. Volvo-kupára 18-as keretét, célegyenesbe érkezett a háromnapos nemzetközi torna. Ugyan szerdán még fordulót rendeznek a Bajnokok Ligájában (az Eger a Barceloneta, az OSC az Olympiakosz otthonában játszik, míg a Szolnok a Spandaut fogadja), a kapitányok már osztanak, szoroznak, terveznek.

Érdekesség, a pénteki magyar-szlovák két újonc kapitány debütálása lesz: míg nálunk Märcz Tamás mutatkozik be a kispadon, ellenfelünknél Peter Nizny vezeti először csapatát. A héten ugyanis bejelentették, hogy Toni Esteller nem folytatja a munkát Szlovákia nemzeti csapata élén, s őt váltja a szakvezető.

„Igazán csiszolódásra nem nagyon lesz lehetőség, hiszen csütörtök este találkozik először csapat, ahol még az egri játékosok nem lesznek ott a BL-meccsük miatt. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a pénteki, Szlovákia elleni meccsen mindenki megtesz majd mindent, hogy győzelemmel mutatkozzunk be a Volvo-kupán” – fogalmazott Märcz Tamás, aki jól tudja, mindenki a kétség kívül bivalyerős, és remek kerettel érkező horvát, montenegrói kettőst tartja nagy ellenfélnek, de a világligában a fiatalokkal kiálló, de így is markáns szerb együttest megszorongató, rendes játékidőben döntetlent kiharcoló szlovák alakulatot is nagyon komolyan kell venni.

Fontos megemlíteni, az új éra első meccsein is nagy szükség lesz a szurkolók buzdítására, amely nagy lökést adhat a csapatnak – éppen ezért kérik a játékosok, hogy minél többen menjenek majd a Tüskeuszodába drukkolni. Szóval, irány a tex.hu és a jegyed.hu oldalak, majd péntektől vasárnapig az impozáns uszoda, a XI. Volvo-kupa!

A XI. Volvo-kupa magyar kerete:
Kapusok: Decker
Attila (Honvéd), Lévai Márton (Debrecen)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (OSC), Bedő Krisztián (Eger), Decker Ádám (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Fülöp Bence (Szolnok), Hosnyánszky Norbert (Eger), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (Eger), Manhercz Krisztián (Szeged), Mezei Tamás (Szolnok), Nagy Ádám (OSC), Salamon Ferenc (OSC), Tóth Márton (Ferencváros), Török Béla (BVSC), Vámos Márton (Szolnok), Zalánki Gergő (OSC)

Jegyeket, bérleteket a tex.hu és a jegyed.hu oldalon oldalon lehet váltani.

Volvo_2017_fb_cover.jpgA XI. Volvo-kupa (2017. február 10-12., Tüskeuszoda) nemzetközi férfitorna programja

Február 10., péntek:

Horvátország–Montenegró, 19:00
Magyarország–Szlovákia, 20:30

Február 11., szombat:
Horvátország–Szlovákia, 19:00
Magyarország–Montenegró, 20:30

Február 12., vasárnap:
Montenegró–Szlovákia, 10:00
Magyarország–Horvátország, 11:30




Vízilabda hírek
Férfi válogatott
märcz tamás
volvo-kupa