cover image
Egyéb

Nem volt ünneplés

2016. december 8. 15:02

Az FTC-PQS egymás utána harmadszor jutott be a Komjádi kupa döntőjébe, a pécsi PSN Zrt viszont fennállása során először lett finalista, a baranyai együttes azonban nem állna meg itt.

A Komjádi kupa szerdai elődöntőjében bebizonyosodott, a siker egyik feltétele a kiemelkedő kapusteljesítmény, hiszen a döntőbe jutó FTC és a Pécs kapusa is remekelt. Vogel Soma 77, Józsa Ottó pedig 71 százalékos hatékonysággal védett, megalapozva ezzel csapata sikerét. Főleg mivel támadásban is akadtak remek teljesítmények mindkét gárdával, a legutóbbi két kiírást megnyerő Fradinál Gál Dávid lőtt három, míg az először döntős Pécsben Drasko Gogov négy gólt.

fotó: Madar Dávid

fotó: Madar Dávid

„Nagyon harcos volt az első két negyed, majd jött egy 4 perces kiállítás a Honvédtól, azt sikerült jól kihasználnunk – nyilatkozta a PVSK-Füszért Facebook-oldalán a 17 lövésből 12-t hárító Józsa Ottó. – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű meccs, az ellenfelünk is felszívta magát természetesen, hiszen az egyik, ha nem a legrangosabb kupa elődöntőjében mértük össze tudásunkat. Azonban ez még nem a végállomás, megyünk tovább, nem is ünnepeltünk tegnap és ma sem fogunk, egyértelműen a kupagyőzelem a célunk. Szerintem jobbak vagyunk a Fradinál és ezt be is bizonyítjuk a jövő héten.”

A Komjádi kupa döntőjére december 14-én kerül sor a Tüskeuszodában.
Vízilabda hírek
komjadi kupa pecs jozsa