cover image
Egyéb

LEN-kupa: Szentes-Imperia az elődöntőben

2015. március 17. 14:24

A második számú európai kupasorozat négyes döntőjében olasz ellenfele lesz a Hungerit-Szentesnek.

Stieber Mercédesz Tóth László csapata ellen játszhat, tekintve, hogy a LEN luxemburgi központjában elkészítették a LEN-kupa Final Fourjának párosításait. Az elődöntőben tehát a Szentes - amely az Olympiakosz elleni párharcban búcsúzott az Euroliga negyeddöntőjében - az Imperiát kapta.

A másik párharcban az UVSE-Centrál jóvoltából búcsúztatott Plebiscito Padova a görög Vouliagmeni ellen vívhat a döntőbe jutásért.

Hogy hol lesz a négyes döntő, még nem tudni, erről még nem döntött az európai szervezet. Az időpont már ismert: április 10-11.
 
"Olyan túl sok információnk még nincs a csapatról, az biztos, hogy az olasz csapatokra jellemző a játékuk, hasonlóan a Padováéhoz. Itt is vannak rutinosabb játékosok, mint például Stieber Mercédesz, aki nagy szervező lehet a csapatban. Próbálunk felkészülni belőlük a lehető legjobban, és akárhol is lesz a Final Four, szeretnénk a döntőbe kerülni. A klubunk elnöke lebetegedett, ezúton is jobbulást kívánunk neki. Jelenleg nem tudom, hogy állnak a tárgyalások a rendezést illetően, kíváncsiak várjuk a folytatást" - reagált a sorsolásra Tóth László, a szentesiek mestere.

LEN-kupa:

Elődöntők (április 10.):

Plebiscito Padova (olasz)-Vouliagmeni (görög)
Hungerit-Szentes-Imperia (olasz)

A döntőt és a bronzmeccset április 11-én rendezik.

Az Euroliga négyes döntőjét a hétfői döntés alapján Athénban rendezik, az UVSE-Centrál a spanyol Sabadellel találkozik az elődöntőben.
 
-ds-

Vízilabda hírek
szentes
hungerit-szentes
bujka barbara
uvse
uvse-central
len kupa
Imperia
stieber mercédesz