cover image
Egyéb

Csabai Dóra: most 65-70 százalékosak vagyunk

2015. március 9. 10:42

Az UVSE-Centrál játékosa volt a Reggeli Start egyik hétfői vendége. Az apropó a szerdai, Padova elleni Euroliga-negyeddöntő visszavágó volt.

Nemrég honlapunknak adott interjút a női bajnokság listavezetője és a magyar válogatott meghatározó játékosa. Csabai Dóra akkor és hétfőn, a Digi Sport magazinjában is reményét fejezte ki, hogy csapata megnyerheti az Euroligát, erre megvan az esélye.

Szerinte ehhez az kell, hogy a formájuk és a csapat elérje tudása 100 százalékát, még nincsenek ebben a fázisban. Megjegyezzük, kellemes helyzetben lehet Áts Bertalan vezetőedző, hiszen ezzel a 65-70 százalékkal is megnyerték a bajnokság középszakaszát (két körrel a vége előtt), a Padova ellen pedig idegenben arattak nagyszerű, 13-7-es győzelmet.

Szerdán lesz a visszavágó a Hajós-uszodában, közvetíti a Digi Sport is a mérkőzést, amelyen a papírforma szerint a magyar csapat megőrzi előnyét. Csabai Dóra elmondta, úgy ugranak majd a vízbe, hogy a párharc állása 0-0. Megtudtuk azt is a beszélgetésből, hogy az UVSE-Centrál az Olympiakosz ellen kétkapuzik a hét elején, azzal a görög csapattal, amelyik a másik magyar Euroliga-szereplő, a bajnok Szentes ellenfele lesz szerdán (az első meccset 10-6-ra nyerték a görögök, így Bujka Barbaráéknak nehéz lesz ledolgozni ezt a hátrányt).

watch?v=DzGd9S0MmOk Szó esett a válogatottról is, hogy az ottani helyzetet hogyan festette le Csabai Dóra, kiderül a videóból.
Vízilabda hírek
Csabai Dóra
uvse
reggeli start
uvse-central