cover image
Egyéb

"A játékosok elbírták a terhet, büszke vagyok rájuk"

2014. december 6. 21:47

A Dunaújvárosi Főiskola-BVSC-Wáberer Hungária-Zugló kupaelődöntő utáni reakciók.

Ahogyan arról írtunk, 8-8-as rendes játékidőt követően 13-11-re nyert a Dunaújvárosi Főiskola a BVSC-Wáberer Hungária-Zugló ellen a Theodora Magyar Kupa női elődöntőjében. A meccsen csak az elején vezetett az egyik csapat két góllal (a BVSC), onnatól végig kiélezett volt a csata, amely végül büntetőkkel dőlt el.

watch?v=yObUe1_RRZ0&feature=youtu.be Mihók Attila Mchunu Hlengiwe személyében egy olyan játékost is kijelölt a büntetőkre, aki nem játszott a találkozón. Mint később elmondta, előre eldöntötte, ha 5 méteresek következnek, a három balkezes mindenképpen lőni fog, így ő is, mert lövőereje páratlan. A vezetőedző szerint ha változtatott volna a döntésén, és esetleg rosszul alakulnak a dolgok, nem aludt volna jól. Végül jól aludhatott, hiszen csapata címvédőként van ott a vasárnapi döntőben, ráadásul minden lövő a legvégén utánpótlás korú játékos, akiknek nem remegett meg a keze.

watch?v=XS_hHsu6YEM A BVSC mestere sem lehet elégedetlen, mert csapata remekül játszott. A két szakemberen kívül Kasó Orsolya, Gurisatti Gréta és Takács Orsolya mondja el a véleményét.


Vízilabda hírek
BVSC
dunaújvárosi főiskola
magyar kupa
Theodora Magyar Kupa