cover image
Egyéb

Horvát tehetséget és magyar kapust igazolt a Vasas

2014. július 2. 14:50

Két új játékossal bővült a Lactiv-Vasas-Plaket következő évi kerete.

Tihanyi Bernát utoljára a 2008-09-es szezonban védett a Vasasban, azt követően Pécsre költözött, onnan tér vissza a Komjádi-uszodába, számolt be a Vasas weboldala.

"Voltak más ajánlataim is, de szerettem volna Pesten maradni, hiszen a tanulmányaim is idekötnek. Úgy gondolom, hogy a Vasas szakmai stábja garancia arra, hogy fejlődni tudjak, Mátéfalvy Csabától rengeteget lehet tanulni. Egészséges versenyhelyzet lesz köztünk Barabás Botonddal, a célom az, hogy olyan teljesítményt nyújtsak a szezon során, ami után marasztalnak majd a Vasasnál" - értékelte a szerződés aláírását a 24 éves Tihanyi.

Fotó: vasassc.hu

Fotó: vasassc.hu

A Jug Dubrovniktól érkezik egy 19 éves tehetség, Antun Goreta. Ő átlövőként és bekként is bevethető, Sibenikben kezdett el vízilabdázni, onnan vitte el a Jug. tavaly ő volt a horvát juniorbajnokság legértékesebb játékosa.  

"Tizenkilenc éves vagyok, most az a legfontosabb, hogy minél több játéklehetőséghez jussak a felnőttek között. Erre a Dubrovnikban kevesebb esélyem volt, így kapóra jött a Vasas ajánlata, ebben a csapatban biztosan lesz lehetőségem fejlődni" - olvasható Antun Goreta nyilatkozata.
 
Korábban már írtunk a Vasas keretének alakulásáról, az érkezők és távozók listája ide kattintva olvasható.
Vízilabda hírek
vasas
antun goreta
tihanyi bernát