cover image
Egyéb

Német Toni pakkot kapott

2013. december 9. 18:45

A Lactiv-Vasas-Plaket fiatal játékosa „hajrázott” a legjobban. Ő nyerte az Univer Product Zrt. és a Magyar Vízilabda Szövetség weboldalának közös tehetségkutatóját.

Jansik Dávidnak, Jansik Szilárdnak, Bedő Krisztiánnak, Salamon Ferencnek és Lévai Mártonnak is ugyanúgy járt az elismerés a hétfői kis ünnepségen a Hajós Alfréd Uszodában. És még mennyi jár majd a jövőben is, ismerve a képességeiket. Őket előzte meg a közönségszavazáson Német Toni, aki így a szövetség egyik fő támogatójától átvehette a legnagyobb pakkot. Hétfőn a világbajnokoknak járó márványtábla avatása előtt hirdettek hivatalosan eredményt a Margitszigeten.

„Kicsit azért meglepődtem, milyen nehéz csomagot kaptam. Intéznem kellett egy fuvart, hogy haza tudjam vinni. Természetesen nagyon örülök, hogy ilyen sokan szavaztak rám, és ennyien szeretnek engem” – mondta Toni, aki sérülése okán jelenleg nem bevethető a Lactiv-Vasas-Plaketben.

„Elkezdtem már edzeni, úszok. Csütörtökön lábtempóztam már, de nem az igazi, még gyenge a lábam, nehezen tudom fenntartani magam a vízen. Az edzés végére el is kezd fájni, szóval még nem lehetek elégedett. Edzeni kell, egyedül két ünnep között nincs előírva számomra edzés, de persze biztosan lejövök majd. Januárban, az OSC ellen ezzel együtt már minden bizonnyal játszani fogok.”

S hogy mit gondol a Vasas játékáról Toni?

„Szerintem összeszoktak a többiek. Most már csak én vagyok a hiányzó, hiszen kis Manhercz is játszik. Remélem, ha visszatérek, velem is összeszoknak, és még jobbak leszünk” – utalt a csapat utóbbi időben mutatott jó játékára.
Vízilabda hírek
univer
hajrá magyarok
német toni