cover image
Egyéb

Német Toni lett a legígéretesebb tehetség

2013. november 8. 12:38

A TEVA-Vasas fiatal centerére szavaztak a legtöbben a waterpolo.hu és az Univer közös játékán. Toni örömébe üröm is vegyült: hétfőn műtik a térdét.

A 19 éves Német Toni junior világbajnoki ezüstérmesként és junior vb-4., valamint 3-szoros Eb-6. helyezettként került Benedek Tibor látókörébe. A szövetségi kapitány nemcsak az Univer és a waterpolo.hu közös játékában ajánlotta figyelmünkbe a 19 éves centert, hanem nemrég a felnőtt válogatott bő keretébe is meghívta a játékost.

Hogylétéről érdeklődtünk a győzelem és sérülése okán is.
Nagyon örülök, hogy én kaptam a legtöbb szavazatot, büszke vagyok rá. A csapaton belül annyira nem is volt téma a játék, de a közeli ismerősöknél igen. És hát édesanyám szervezőmunkába kezdett, lehet, hogy neki is köszönhető az eredmény” – mondta Német Toni, akinek félig-meddig sikerült jól a felnőtt válogatott martfűi összetartása és az ottani felmérők.

Sajnos, egy ideje sérült vagyok, ismét. Levált a porc a térdemről, és meghúzódtak a szalagok. A válogatott edzésen, az oldalspárga közben történt. Húztuk a dolgot, de most ért haza Hangody professzor, aki azt mondta, műteni kell, nincs mese. Szerencsére kis műtét lesz, és azt mondta, hamar felgyógyulok majd” –adott helyzetjelentést Toni, aki korábban a Fradi elleni bajnokin is kapott egy rúgást a térdére.

Nagyon jól éreztem egyébként magam az összetartáson, tényleg csak pozitív dolgokat tudnék említeni. Mindenki megmutathatta magát, kérdés, hogy ez kinek sikerült és a jövőben ez mit jelent. Ami a Vasast illeti: szerintem felfelé ível a formánk, de nagyon rossz, hogy a sérülések miatt nem tudtunk együtt edzeni. Ha Manó és én felépülünk, egységesebben, igazi csapatként tudunk majd felállni és játszani” – így Toni.

A Vasas egyébként pénteken a Hegyvidék-Ybl csapatát fogadja a bajnokságban.
Vízilabda hírek
német toni
univer
műtét