Német Toni lett a legígéretesebb tehetség

2013. november 08. 12:38

A TEVA-Vasas fiatal centerére szavaztak a legtöbben a waterpolo.hu és az Univer közös játékán. Toni örömébe üröm is vegyült: hétfőn műtik a térdét.

Fotó: Kovács Anikó

A 19 éves Német Toni junior világbajnoki ezüstérmesként és junior vb-4., valamint 3-szoros Eb-6. helyezettként került Benedek Tibor látókörébe. A szövetségi kapitány nemcsak az Univer és a waterpolo.hu közös játékában ajánlotta figyelmünkbe a 19 éves centert, hanem nemrég a felnőtt válogatott bő keretébe is meghívta a játékost.

Hogylétéről érdeklődtünk a győzelem és sérülése okán is.
Nagyon örülök, hogy én kaptam a legtöbb szavazatot, büszke vagyok rá. A csapaton belül annyira nem is volt téma a játék, de a közeli ismerősöknél igen. És hát édesanyám szervezőmunkába kezdett, lehet, hogy neki is köszönhető az eredmény” – mondta Német Toni, akinek félig-meddig sikerült jól a felnőtt válogatott martfűi összetartása és az ottani felmérők.

Sajnos, egy ideje sérült vagyok, ismét. Levált a porc a térdemről, és meghúzódtak a szalagok. A válogatott edzésen, az oldalspárga közben történt. Húztuk a dolgot, de most ért haza Hangody professzor, aki azt mondta, műteni kell, nincs mese. Szerencsére kis műtét lesz, és azt mondta, hamar felgyógyulok majd” –adott helyzetjelentést Toni, aki korábban a Fradi elleni bajnokin is kapott egy rúgást a térdére.

Nagyon jól éreztem egyébként magam az összetartáson, tényleg csak pozitív dolgokat tudnék említeni. Mindenki megmutathatta magát, kérdés, hogy ez kinek sikerült és a jövőben ez mit jelent. Ami a Vasast illeti: szerintem felfelé ível a formánk, de nagyon rossz, hogy a sérülések miatt nem tudtunk együtt edzeni. Ha Manó és én felépülünk, egységesebben, igazi csapatként tudunk majd felállni és játszani” – így Toni.

A Vasas egyébként pénteken a Hegyvidék-Ybl csapatát fogadja a bajnokságban.E.ON Férfi OB I

A-HID OSC ÚJBUDA - CONTITECH SZEGED

2016. okt. 19. 18:00

Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok