cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

A sapkák alól: „Ma csak nyerni akartunk, nem szépen játszani”

2013. november 12. 21:42

Játékosaink egybehangzóan állítják, nehezen pörögtek fel a görögök elleni meccsen, de örülnek, hogy magabiztos sikert arattak, melyben fontos szerepet játszott a miskolci közönség is.

Varga Dénes:
„Valamivel jobb volt, mint a szombati BL-meccs a Szolnok ellen, de még mindig nem éreztem úgy, hogy nagyon jól menne a játék. Fáradtan mozogtam, a múlt héten nagyon keményen edzettünk, én még rá is raktam kicsit, és a meccsekre nem tudtam úgy felengedni. Remélem, azért lassan következik ez is, mert egyre komolyabb mérkőzések jönnek például a BL-ben. Nem arról van szó, hogy nem éreztem túlzottan lazának magam, csak nem pörögtem úgy, ahogy szoktam, ahogy szeretek. Azért persze örülök a győzelemnek, és hogy ezt a remek közönséget is sikerült kiszolgálnunk.”

Nagy Viktor:
„Mivel betegség miatt kimaradt egy hét, picit féltem a meccs előtt, hiszen a válogatott edzésén voltam először vízben. A melegítés előtt nem is értem nagyon labdába, emiatt megint paráztam kissé, viszont örülök, hogy aztán sikerült felpörögnöm. Az, hogy fogtam az első labdát, sokat számított – persze, mindig fontos, de most talán még a szokásosnál is fontosabb volt. A legtöbbet azonban mégiscsak az nyomott a latban, hogy Gergely Pista szokás szerint remek tanácsokat adott, ez sokat jelentett ma is!”

Varga Dániel:
„Ennek a mérkőzésnek úgy mentünk neki, hogy nem szépen akarunk játszani, hanem kizárólag a győzelem a fontos. Természetesen örülünk, hogy sikerült nyernünk, és hogy időnként talán még szépen is vízilabdáztunk, de négy hónap szünet után ez volt az a szint, amire a csapat eljuthatott néhány edzés során. Egy ilyen mérkőzésen kifejezetten fontos a közönség biztatása, nagyon hálásak vagyunk a miskolci szurkolóknak, hogy segítettek nekünk a nehezebb pillanatokban.”

Benedek Tibor véleményét itt lehet elolvasni a 8-5-ös győzelemről.
Vízilabda hírek
Férfi válogatott