Húszgólos meccsátlag: ismét pazar volt a Volvo-víkend

2014. febr. 10. 13:45

Három nap, több mint kétezer néző a helyszínen, 142 gól, nagyszerű hangulat egy aprócska, valóban nem jelentős szépséghibával: Szerbia 2009-hez hasonlóan megint megelőzte a magyar válogatottat – a VIII. Volvo-kupa összképe azonban minden szempontból pozitív.

VIII. Volvo Kupa, Szolnok - Magyar–szerb csaták: újabb felvonás

2014. febr. 05. 15:50

Február 7. és 9. között a vadonatúj szolnoki Vízilabda Arénában rendezik a VIII. Volvo Kupát, amelyen a világbajnoki címvédő magyar válogatott Szerbia, az Egyesült Államok és Németország együttesével mérkőzik.

Hat barcelonai világbajnok a Theodora Magyar Kupa négyes döntőjén

2013. nov. 07. 14:30

Ismét fantasztikus küzdelmekre van kilátás a Theodora Magyar Kupa négyes döntőjében, mind a férfiaknál, mind a nőknél. A november 15-17-én esedékes vízilabdaparádé igazán méltó nyitóeseménye lesz az új szolnoki Vízilabda Arénának.

MVLSZ Közlemény

2013. okt. 21. 13:08

A Magyar Vízilabda Szövetség sajnálattal értesült arról, hogy az egyik jelentős közösségi oldalon a sport és a vízilabda sportág szellemiségével teljesen összeegyeztethetetlen bejegyzéseket tesz egy olyan felhasználó, aki megtévesztő módon saját profiladatai között az MVLSZ-t említi munkáltatójaként.

Vodafone-kupa: az eddigi legfontosabb mérkőzések következnek

2013. júl. 08. 18:17

A vízilabdás nyár hazai fénypontja, mint mindig, ezúttal is a Vodafone Kupa a Margitszigeten. Július 12. és 14. között a szurkolók élőben láthatják Benedek Tibor szövetségi kapitány új válogatottját, amely számára ez az utolsó komoly erőpróba a barcelonai világbajnokság előtt.

Az Univer Product Zrt. a Magyar Vízilabda Szövetség új támogatója

2013. jún. 03. 13:58

Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója és Dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke szoros együttműködésen alapuló szponzori megállapodást írtak alá. Ennek célja az Univer lokálpatrióta elkötelezettségével a vízilabda, mint a legeredményesebb magyar csapatsportág támogatása, a férfi vízilabda-válogatott feltörekvő tehetségeinek népszerűsítése.

E.ON Férfi OB I

AHID-VasasPlaket - BVSC-Zugló

2021. okt. 24. 14:05

E.ON Férfi OB I