Sajtóközlemények

Az MVLSZ Facebook oldalán közzétett „Nyerj Benu Kupa bérletet” játék szabályzata

2016. júl. 01. 23:24

Az MVLSZ Facebook oldalán közzétett „Nyerj Final Six bérletet” játék szabályzata

2016. máj. 30. 12:02

A jövő vízilabdasikereit támogatja az OMV Hungária

2016. febr. 24. 09:18

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Vízilabda Szövetség az OMV Hungária Ásványolaj Kft.-vel, Közép-Európa meghatározó olajipari szereplőjének hazai leányvállalatával. A Budapest Mariott Hotelben megtartott sajtótájékoztatón Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója aláírta a szerződést, amely szerint a cég a magyar vízilabda utánpótlásának kiemelt támogatója lett.

Huawei: újabb év a magyar póló mellett!

2016. jan. 19. 14:35

Meghosszabbította együttműködési megállapodását a Magyar Vízilabda Szövetséggel a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója. Az MVLSZ technológiai partnere az Eb alatt jelentette be mindezt, igazolva töretlen bizalmát a sportágban.

Az MVLSZ FB oldalán közzétett „Nyerj 2 jegyet a belgrádi EB-re” játék szabályzata

2016. jan. 07. 11:22

Az MVLSZ Facebook oldalán közzétett „Nyerj Final Six bérletet” játék szabályzat

2015. dec. 18. 11:50

A vízilabdás nyár hazai fénypontja: idén ötödször Vodafone Kupa a Margitszigeten

2015. jún. 30. 16:38

„A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést” – jelentette be kedden Dr. Beck György a Vodafone Magyarország, és Dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. Mint mondták, a hosszú évek óta tartó sikeres együttműködés keretében rendezik meg július 9-11. között a hagyományos Vodafone Kupát, amely a magyar férfi vízilabda válogatott számára az utolsó jelentős, többnapos felkészülési torna lesz a kazanyi vizes világbajnokság előtt.

Theodora Magyar Kupa - sajtóközlemény

2014. dec. 02. 08:42

Az Eb-ezüstérmes férfiválogatott minden tagja vízben lesz Theodora Magyar Kupa négyes döntőjén!

50 nap a rajtig - bemutatkoztak az Európa-bajnokság nemzeti támogatói

2014. máj. 26. 10:58

Ötven nappal a budapesti vízilabda Európa-bajnokság rajtja előtt sajtótájékoztató keretében mutatták be a szervezők a kontinensviadal nemzeti támogatóit, így a Magyar Villamos Művek Zrt.-t és a Közgép Zrt.-t, valamint a beszállítókat. Az eseményen először hangzott el a Kovács Ákos által komponált Eb-szignál.

Indul a bajnoki rájátszás a férfi ob I-ben

2014. ápr. 17. 10:39

A Szolnoki Dózsa-Közgép–RacioNet-Honvéd mérkőzéssel pénteken elkezdődik a férfi vízilabda-bajnokság 2013-14-es szezonjának felsőházi rájátszása, másnap pedig az ZF-Eger és a Diapolo-Szeged csatázik. Az elődöntők az egyik fél harmadik győzelméig tartanak.

E.ON Férfi OB I

AHID-VasasPlaket - BVSC-Zugló

2021. okt. 24. 14:05

E.ON Férfi OB I