cover image
Egyéb

OSC: gond nélkül

2017. szeptember 14. 21:42

A portugál Portuense 22-3-as legyőzésével kezdte meg a szereplését a Bajnokok Ligája 2017-2018-as idényében az A-Híd-OSC-Újbuda.

A 29. percben szerezte meg első gólját a Portuense együttese az OSC-vel szemben, amikor a magyar együttes már 19-nél járt, ez pedig nagyjából mindent elárul a Bajnokok Ligája 1. selejtezőkörében vívott mérkőzésről. Az ob I bronzérmese a papírformának megfelelően könnyed győzelemmel kezdett a BL-ben.
 
A legeredményesebb Lukas Seman, a Bresciából érkező Nemanja Ubovics és az Egertől szerződtetett Erdélyi Balázs volt, mindhárman négy-négy gólt szereztek, míg a Fradiból Újbudára igazoló Tóth Márton triplázott.
 
„A csapatnak és nekem is nagyon kellemes bemutatkozó mérkőzés volt a Portuense elleni találkozó - mondta az OSC facebook-odalán Petik Attila, akinek ez volt az első meccse a klub kispadja. - Rá tudtunk hangolódni a folytatásra, belőtték a játékosok a kaput, készülünk a pénteki mérkőzésre, az lesz az igazán fontos."
 
Az OSC péntek délelőtt a spanyol Terrassa ellen száll vízbe.
 
Bajnokok Ligája, férfiak, 1. selejtezőkör
A-csoport, Banja Luka, 1. forduló
CN Portuense (portugál)-A-Híd-OSC-Újbuda 3-22 (0-5, 0-4, 0-4, 3-9)
Gólszerzők: Zanatto, Sousa, Sobetchi, ill. Erdélyi 4, Ubovics 4, Seman 4, Tóth M. 3, Drasko Brguljan 3, Juhász Zs. 2, Hegedüs G., Bundschuh
(Teljes jegyzőkönyv: itt)
Az 1. forduló másik mérkőzésén: Banja Luka (bosnyák)-Sintez Kazan (orosz) 2-25

Vízilabda hírek
bl bajnokok ligaja selejtezo osc