cover image
Szövetség
Felnőtt Válogatott
Férfi
Női

Köszöntés a hősöknek, köszönet a támogatóknak

2013. szeptember 11. 6:17

A Vízilabda-válogatottak estélye – ezzel a címmel rendezte meg nagyszabású fogadását a Magyar Vízilabda Szövetség, melynek keretében a nyár hőseit köszöntötték a szövetség partnereivel egyetemben.

Mindehhez a Marriott hotel báltermét kellett kibérelni, hiszen az idei nyár egészen parádésra sikerült: a két felnőtt-válogatott és a két Universiade-válogatott egyaránt a dobogón végzett. Azaz négy csapat játékosainak járt köszönet – továbbá egy sor támogatónak és partnernek elismerés. Az eseményre természetesen meghívást kaptak az MVLSZ elnökségének tagjai is.

Nemcsik Balázs főtitkár köszöntését követően a Magyar Olimpiai Bizottság nevében Fábián László sportigazgató szólt az egybegyűltekhez. Mint mondta, a kazanyi Universiadén és a barcelonai világbajnokságon is volt szerencséje élőben nézni pólósainkat, és mindannyiszor látszott: kiválóan felkészített játékosok alkotják a csapatokat, amelyek valóban csapatként küzdöttek valamennyi mérkőzésen. A férfiválogatott fantasztikus barcelonai diadala, illetve a női gárda bronzérme csodálatos eredmény az olimpiai ciklus első évében, és reményt ad, hogy Rióban már nem maradunk pólós érem nélkül.

Az MVLSZ nevében Beck György társelnök köszöntötte a játékosokat, az edzőket, a szövetség vezetőit és támogatóit. Hangsúlyozta, hogy a nyári eredmények minden előzetes várakozást felülmúltak, egyszersmind csattanós válasszal szolgáltak mindazoknak, akik a tavalyi év haloványabb produkciói után már-már temették a sportágat, de legalábbis hosszasabb eredménytelenséget jósoltak. Beck György külön méltatta a szövetség partnereit, akik továbbra is óriási szerepet játszanak a sikerek kivívásában, hiszen támogatásuk valóban nélkülözhetetlen.

Ezt követően a támogató cégek megjelent munkatársai vehettek át egy-egy, a négy éremszerző csapatot ábrázoló emlékplakettet, így a Diapolo, a Vodafone, a Roland divatház, a Soproni és a Demeter pincészet jelenlévő képviselői, és kijutott az elismerésből a MOB-nak, a Nemzeti Sportközpontoknak, valamint a Magyar Úszó Szövetségnek is.
Szövetségi hírek
Férfi válogatott
Női válogatott
fogadás