cover image
Szövetség

Euromedic Diagnosztika - a vízilabdázók diagnosztikai doktora

2013. szeptember 9. 14:35

A Euromedic Diagnosztika Magyarország legnagyobb képalkotó diagnosztikával foglalkozó egészségügyi szolgáltatója elkötelezett támogatója az egészséges életmódnak, így a sportoknak is. CT-vizsgálat, MR-vizsgálat, ultrahang vagy röntgen, mind olyan diagnosztikus vizsgálatok, amelyek sajnos elkerülhetetlenek egy-egy sérülés gyors kezeléséhez.

Éppen ezért a Euromedic Diagnosztika és a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) 2013 nyarán együttműködési megállapodást kötött, mely megállapodás biztosította, hogy a barcelonai VB végéig a játékosok gyors, hatékony, pontos, professzionális ellátást kapjanak. Ezzel is segítve a legjobb teljesítmény elérését.

Az együttműködést a válogatott csapatorvosa, Dr. Gábor Antal kezdeményezte: „Jó néhány hónappal ezelőtt egyeztettünk a Euromedic Diagnosztika vezérigazgatójával, Dr. Kardos Lillával, hogy a világbajnokság végéig szoros együttműködés keretében, a lehető leghamarabb végezzék el az estleges sürgős MR-vizsgálatokat. Az eddigi vizsgálatok és a kiértékelés is gyorsan lezajlott minden esetben, így hamar meg tudtuk állapítani, hogy mi a helyzet a sportolóinkkal.

Az együttműködés a barcelonai világbajnokság végéig szólt, de a Euromedic Diagnosztika és az MVLSZ is reméli, hogy lehetőség lesz a további együttműködésre.
Szövetségi hírek
szponzori megállapodás
euromedic