Szövetség

A Magyar Edzők Társasága pályázata Mesteredzői Díjra és Edzői Életmű Díjra

2017. március 2. 11:15

A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdet a 2017. évben adományozandó Mesteredzői Díjra és Edzői Életmű Díjra. A pályázatot a pályázati kiíráshoz mellékelt adatlapon kell 2017. április 21-ig benyújtani. A pályázatot személyesen, vagy postai küldeményként kell a fenti határidőig a Magyar Edzők Társasága Irodájába (1146. Budapest, Istvánmezei út 1-3. Fszt. 19.) eljuttatni.

A határidőig beérkező, szabályosan kitöltött pályázatokat a Magyar Edzők Társaságának, Dr. Kemény Dénes által irányított Mesteredzői Kollégiuma bírálja el. A díjak átadására a Testnevelési Egyetem (TF) tanévzáró-diplomaosztó ünnepsége keretében kerül sor.

A Mesteredzői Díj pályázati feltételei:

 felsőfokú edzői végzettség, vagy legalább középfokú edzői és felsőfokú sportszakmai (testnevelő tanári, sportmenedzseri) végzettség;
 magyar állampolgárság;
 magyarországi edzői munka eredményének köszönhető kiemelkedő hazai és nemzetközi csapat és/vagy egyéni edzői eredmények;
 a több éven át nevelt sportolók magyarországi nevelőedzői munka eredményének köszönhető későbbi kiemelkedő nemzetközi eredménye.

Az Edzői Életmű Díj pályázatának feltételei:

• betöltött hatvanadik életév;
• magyar állampolgárság;
• több évtizedes kiemelkedő, eredményes edzői, utánpótlás nevelői tevékenység és iskola, illetve szakmai műhelyteremtés a sportágban.

Nem nyújthat be pályázatot az a személy, aki jogerős sportfegyelmi határozat vagy büntető ítélet hatálya alatt áll.


Budapest, 2017. március 1.


A Magyar Edzők Társasága
 
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Edzői Életmű Díj pályázati kiírás 2017 - LETÖLTÉS

Pályázat Életmű Díjra 2017 - LETÖLTÉS

Pályázat Mesteredzői Díjra 2017 - LETÖLTÉS


Szövetségi hírek
mesteredző
életmű díj