cover image
Egyéb

Összejöhet a napi 10 ezres nézőszám – jegyek, bérletek a BL-döntőre

2017. január 4. 10:27

A 2016-os, nagysikerű férfi BL Hatos Döntő után itt az újabb parádé: 2017. május 25–27. között Európa legújabb, legmodernebb, legpazarabb létesítményében, a világbajnokságra épülő Dagály Uszodakomplexumban kerül sor a pólósok BL-fináléjára. Bérletek, jegyek: Tex.hu!

Emlékeznek még a 2016-os férfi Bajnokok Ligája Hatos döntőjére? Európa hat legjobb klubcsapata, köztük a Szolnok és az Eger fantasztikus miliőben csatázott a Margitszigeten a trófeáét, amelyet végül a horvát Jug Dubrovnik kaparintott meg. Nos, a vízilabdabarátoknak nem kell sokat várniuk a következő parádéra, hiszen, mint ismeretes, 2017-ben is a Magyar Vízilabda Szövetség a rendezője a csúcseseménynek!

A naptárakba már bevéshető: 2017. május 25–27. között Budapesten rendezik az újabb BL Hatos Döntőt!

És emelünk a téten! A háromnapos viadal – amelynek a magyar bajnok Szolnok alanyi jogon a résztvevője, és az Eger, OSC kettős is jó eséllyel pályázik a részvételre! – helyszíne Európa legújabb, legmodernebb, legpazarabb uszodája, a 2017-es világbajnokságra épülő új Dagály Uszodakomplexum, amelyben a pólómeccseken tízezer szurkoló drukkolhat majd egyszerre a csapatoknak! A hangulat már most garantált! Arról nem beszélve, hogy az uszoda első hivatalos, érmekért zajló sporteseménye lesz a hat együttes fellépése – avagy igazi sporttörténelemről beszélhetünk!

Ugye, erről senki sem akar lemaradni? Tekintettel a várható hatalmas érdeklődésre, az MVLSZ 2016. november 22., kedden 14 órától ezen az oldalon megkezdte a jegyek és bérletek értékesítését a rendezvényre.

A meghirdetett akció óta folyamatos volt a rajongók vásárlása, így szinte biztos, hogy összejön majd a napi tízezres nézőszám!

Természetesen minél jobb helyet néz ki magának, úgy emelkednek az árak, de a legjobb, csúcshelyekre is megválthatja háromnapos bérletét már 8900 forintért!

Férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntő – 2017. május 25–27., Dagály Uszodakomplexum
Vízilabda hírek
Final Six Budapest - Jegyek, utazás és szállás
BL Final Six
jegyed.hu
jegyek
tex.hu