cover image
Egyéb

Már az első fordulóban borult a papírforma

2013. június 24. 11:01

Kisebb meglepetésre az Egygól SE nyerte meg a strandvízilabda-bajnokság első fordulóját a Széchenyi-fürdőben.

Pénteken késő este, az idén 100 éves Széchenyi-fürdőben kezdetét vette a strandvízilabda-szezon. A sorozatot Szőke László, a Budapesti Fürdők vezérigazgatója nyitotta meg ünnepélyes keretek közt. A rendhagyó eseményen éjfél körül már nagy volt a buli, körülbelül 600-an szórakozhattak, miközben a válogatott Decker Ádám rakosgatta a zenéket a DJ-pultban.

Az éjszakába nyúló első forduló előtt a Német Tonival, Jansik Szilárddal és Halek Mártonnal felálló Tisztaerő SE számított esélyesnek, de már a nyitó játéknap során borult a papírforma. A végső sikert a döntőben viszonylag sima győzelmet arató Egygól SE kaparintotta meg, amely Szakonyi Dániel, Ambrus Ferenc, Gyárfás Tamás, Berta Józsi, Kotsidis Nikolaos, Szabó Bendegúz, Urbán Márk, Mészáros Csaba összeállításban vette fel a küzdelmeket.

A hat csapatot felvonultató első fordulóból két együttes, az Egygól SE és a második Tisztaerő SE jutott be a negyeddöntőbe.
Több válogatott játékos köztük Gór-Nagy Miklós, Varga Dénes, Hosnyánszky Norbert, Hárai Balázs valamint Kásás Tamás is megjelent, utóbbi a sorozat fővédnöke. A mérkőzéseket Kun György és Németh Attila vezette.

"Fantasztikus, rendhagyó este volt ezen a gyönyörű helyszínen, a kilátogató csapatok valamint a vendégek is jól szórakoztak. Jövő héten viszont irány a Balaton, Balatonfüredre térünk vissza, ahol tavaly sokak szerint a nyár buliját tartottuk" - mondta Katona Norbert, a bajnokság főszervezője.

Az első forduló eredményei:
1. meccs: Tisztaerő-Estimese (6-3, 6-2)
2. meccs: Pussy Blues- Léhűtők (6-1, 6-2)
3. meccs: Tisztaerő-Corvinus (6-2, 6-4)
4. meccs: Léhűtők-Egygól SE (2-6, 3-6)
5. meccs: Corvinus- Estimese (3-6, 5-6)
6. meccs: Egygól SE- Pussy Blues (6-3, 6-5)
7. meccs: Léhűtők- Corvinus (6-0, 6-2)
8. meccs: Pussy Blues- Estimese (6-2, 6-4)
9. meccs: Tisztaerő-Egygól SE (5-6, 1-6)

Az első forduló végeredmnénye:

1. Egygól SE
2. Tisztaerő
3. Pussy Blues
4. Estimese
5. Léhűtők
6. Corvinus

A további képeket az első fordulóról IDE KATTINTVA, a galériánkban lehet megtekinteni.
Vízilabda hírek
strandvízilabda
decker ádám
széchenyi
első forduló
katona norbert
egygól se
tisztaerő