cover image
Egyéb

Szécsi Zoli már tudja, hol játszik jövőre

2013. június 23. 19:00

Szécsi Zoltán is vízbe szállt a Magyar Úszás Napján Balatonfüreden, ahol érdeklődésünkre elárulta, már tudja, melyik klubban folytatja. Csak magát a klubot nem nevezte meg...

Dénesék még azért nincsenek itt, mert Csucsu vezet...” – vigyorgott Szecska szombat reggel Balatonfüreden, ahová a vízilabdázók képviseletében érkezett a Magyar Úszás Napjára. Néhány perccel később aztán befutott a Kemény–Székely duó is, Csucsu pedig azonnal kikérte magának az autóvezetésére vonatkozó kritikát: „Mindig ez megy... Amikor a barátommal, Szöllősi Tomival elindulunk, és én az autópályán beállok százötven-százhatvanra, rögtön elkezdi, mi van, tolatsz? Szálljak ki, toljalak meg? Úgyhogy hagyjatok békén, jó?!” Avagy az ember sosem feledheti, hogy vízilabdázók társaságában van...

MVLSZ1.jpgSzécsi Zoliék később leúszták a mindenki számára nyitott 2.5 kilométeres távot, majd Szecska büszkén közölte: „Jól esett, és alapvetően meg sem kottyant. Ne felejtsd el, én a tehetségem miatt lettem kapus, nem pedig azért, mert utáltam úszni!

Na ugye. És ha már itt tartottunk, feltettem a kérdést a háromszoros olimpiai bajnoknak, tudja-e már, hol folytatja jövőre – hiszen Egerből némiképp ellentmondásos körülmények között végül is távoznia kellett a győztesen megvívott bajnoki döntő után.

Igen, gyakorlatilag megvan, hol folytatom. Mivel azonban a csapatnál arra kértek, várjunk a hivatalos bejelentéssel, ezért még hadd ne mondjam meg pontosan. Egy biztos: olyan helyre mehettem, ahol jó érzéssel védhetek még az előttünk álló évben, és közben már a civil életem építését is gond nélkül folytathatom.
Vízilabda hírek
szécsi zoltán
magyar úszás napja
székely bulcsú