cover image
Egyéb

Beadhatók a TAO-kérelmek

2023. február 3. 9:15

Az MVLSZ TAO-igazgatósága az alábbi közleményt teszi közzé a 2023/2024-es támogatási időszakra vonatkozó sportfejlesztési programok benyújtásáról.

A 2023/2024-es támogatási időszakra vonatkozó sportfejlesztési programok jóváhagyására irányuló kérelem (kérelem) benyújtásának jogvesztő határideje 2023. február 28. napja. A vízilabda sportágban a kérelem benyújtására a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) által biztosított Elektronikus Kérelmi Rendszerben (EKR) elektronikus úton van lehetőség.
 
Hivatalos tájékoztatás szerint a látvány-csapatsport támogatási program (TAO program) meghosszabbításának jóváhagyási eljárása az Európai Bizottság előtt jelenleg még folyamatban van.
 
A fentiekre tekintettel tájékoztatjuk a tisztelt tagszervezeteket, hogy a hivatalos határozat kibocsátásáig az EKR felület szerkesztésre kerül megnyitásra. A tagszervezeteknek a kérelem beküldésére kizárólag a TAO program meghosszabbításának az Európai Bizottság általi jóváhagyását követően lesz lehetősége, melyről az MVLSZ soron kívül ad tájékoztatást.
 
Vízilabda hírek
TAO