Egyéb

Férfi Bajnokok Ligája: könnyed Vasas-győzelem

2022. szeptember 30. 22:02

Jól sikerült a felkészülés, hosszú hetek óta dolgozunk, hogy megfelelő állapotba kerüljünk az első tétmeccsekre. A Vasas újra a Bajnokok Ligájában szerepelhet, érezzük, hogy nagy elvárások vannak velünk szemben, de természetesen a célunk egyértelmű, szeretnénk megnyerni mind a négy meccset. Nem lesz ez sétagalopp, hiszen gyakorlatilag másfél nap alatt kell négyszer vízbe szállnunk, ráadásul a legnehezebbnek tűnő két meccs, a Kotor és a Bukarest elleni egy napra került. Lesz néhány játékos, akire kisebb sérülések miatt nem számíthatok, de ettől függetlenül meg fogjuk oldalni a feladatot" - így vezette fel a Vasas honlapján Szlobodan Nikics vezetőedző a Bajnokok Ligája kezdetét.
 
Az angyalföldiek a bosnyák Sarajevo ellen pénteken 37-2-es, könnyed sikerrel melegítettek - szombaton a Kotor és a Steaua ellen mérkőznek. A csoportból az első három helyezett jut tovább .
 
 
Férfi Bajnokok Ligája, első selejtezőkör, Nijderval
2. nap
A-Híd-VasasPlaket-Invictum Sarajaveo (bosnyák) 37-2 (10-1, 7-2, 12-0, 8-0)
Gólszerzők: Gábor L. 8, Konarik 5, Sedlmayer 4, Bátori 4, Sélley-Rauscher 4, Nagajev 3, Erdélyi 3, Randjelovic 2, Brguljan 2, Zerinváry, Simon R., ill. B. Hadzic, Zilic
 
További eredmények: itt
 
A Vasas további programja
Szombat
13.00: Vasas-VK Primorac Kotor (montenegrói)
18.30: Vasas-Steaua Bucuresti (román)
Vasárnap
11.00: Vasas-ZPC Het Ravijn (holland)
 
 
 

Vízilabda hírek
bl
vasas