cover image
Egyéb

Bajnokok Ligája: az FTC a Novi Belgráddal és a Juggal egy csoportban

2022. szeptember 3. 15:54

A Fradi a második kalapból várta a spliti Bajnokok Ligája-sorsolást, a Sabadell ellen kezdi majd meg a sorozatot.

A spliti Spaladium Arénában megtartották a Bajnokok Ligája 2022/23-as sorozatának sorsolását. A Ferencváros a legutóbb döntős (a nyolcas döntő majdani házigazdája) Novi Belgrád, a CN Marseille, a Jug Dubrovnik, a Steaua Bukarest szabadkártyáját megkapó spanyol Sabadell, a Spandau, valamint az A és a C jelű selejtezőkör győztesével került egy csoportba.

Az is eldőlt, hogy a B csoport szerdán játssza majd a meccseit hét közben, hétvégén pedig szombatonként. Az első körben a Sabadell vendége lesz a Ferencváros.

A sorozat első selejtezőkörében az A-Híd VasasPlaket, a másodikban az OSC lesz érdekelt, ez a két csapat is felkerülhet még a főtáblára.
 
A Vasasnak (szeptember 29. és október 2. között), az első két hely valamelyikét kell megszerezni a továbblépéshez Hollandiában, az ellenfelek: Steaua Bukarest (román), Primorac Kotor (montenegrói), Het Ravinj (holland), Invictum Sarajevo (bosnyák).


Bajnokok Ligája, 2022-23:

A csoport: Pro Recco (olasz), CNA Barcelona (spanyol), Waspo Hannover (német), Radnicski Kragujevác (szerb), Dinamo Tbilisi (georgiai), Olympiakosz Pireusz (görög), a D jelű selejtező győztese, a B jelű selejtező győztese

B csoport: Novi Belgrád (szerb), FTC Telekom, CN Marseille (francia), Jug Dubrovnik (horvát), Sabadell (spanyol), Spandau 04 (német), az A jelű selejtező győztese, a C jelű selejtező győztese
Vízilabda hírek