cover image
Egyéb

Szurkolói fotókkal is támogathatjátok a válogatottat Montenegró ellen!

2022. január 18. 9:00

A 'Seyu - Együtt a győzelemért!' szolgáltatásnak köszönhetően immár lehetőség nyílik fotókkal is szurkolni a válogatottnak és az OB I-es összecsapásokon.

A Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a hazai rendezésű versenyek során minél magasabb színvonalú szurkolói élményt nyújtson a vízilabda szerelmeseinek. Ezen elhivatásunkat szem előtt tartva a digitalizációra éhes nemzedékek számára is tetszetős szolgáltatással bővítjük a meccsnapi szurkolást, amelyben a mai naptól a Seyu szurkolói platform segíti a munkánkat. A magyar fejlesztésű innovatív képküldő szolgáltatással a szurkolók motiváló üzenetekkel ellátott szelfiket tudnak küldeni néhány másodperc leforgása alatt egy-egy eseményre, amelyek a helyszíni kijelzőkön köszönnek vissza a vízilabda mérkőzések során. Ilyen módon bárki kifejezheti virtuálisan is támogatását a játékosok felé - akár otthonról, akár az uszoda lelátóiról is.
A szolgáltatás kedden, a férfiválogatottunk világliga európai selejtező mérkőzésén debütál: a Magyarország - Montenegró találkozóra már küldhetők szurkolói fotók, de akár a TV-k előtt is lehet így buzdítani a fiúkat a Seyu gyors szoftverének köszönhetően. A következő hónapokban a válogatott további hazai meccsein, valamint az E.ON Férfi OB I. és E.ON Női OB I. kiemelt összecsapásain is találkozhatunk majd a szolgáltatással a 2021/2022-es szezonban.

seyukaaaa.jpg Hogyan lehet szurkolói képet küldeni?

1. Kattints az alábbi linkre: https://bit.ly/MVLSZ_selfies (Élvezd a szurkolás élményét Chrome/Safari böngészőben vagy töltsd le a Seyu appot!

2. Jelentkezz be!

3. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd küldd el a képet!

A képküldéshez fontos, hogy a képernyő elforgatás be legyen kapcsolva!

A fotó elkészítése után, a jóváhagyást követően a kép az esemény nevével fémjelzett keretet kap, amelyen megjelenik a kiválasztott szurkolói üzenet is. Az így létrehozott kép kikerülhet a medencék melletti kijelzőkre, így akár maguk a játékosok is találkozhatnak a beküldött képekkel.

A szurkolói képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken is. A Seyu az egyes mérkőzések végén a szurkolói képeket egy albumban közzéteszi, hogy a szurkolók büszkén osszák meg a szurkolás élményét közösségi hálójukkal. Kövesd a Seyu és a Magyar Vízilabda Szövetség weboldalának hivatalos Facebook oldalát, hogy időben értesülj a fotógyűjteményekről.

Buzdítsd Te is egy szurkolói fotóval a játékosokat! Szelfizésre fel!

#waterpolohu
 

Vízilabda hírek
seyu