cover image
Egyéb

A Lupa tavon ezúttal is színvonalas volt a strandvízilabda-bajnokság

2021. augusztus 16. 15:58

Négy nap, négy korosztály, avagy számtalan jó meccset hozott az MVLSZ által is támogatott sorozat.

Petőváry Zsolt szervezésében, több korosztályban ismét megrendezték a Magyar Vízilabda Szövetség által is támogatott strandvízilabda-bajnokságot, a helyszín - immár tradicionálisan - ismét a fővárosi Lupa Beach volt.
 
Július 24-én a gyermek korosztály (2007-2008) nyitotta az idei sorozatot, amelyen öt csapat vett részt. A körmérkőzés győztese az UVSE lett a KSI előtt, míg a harmadik helyen az OSC zárt.
 
Július 31-én a serdülők következtek (2005-2006): A hatcsapatos torna az OSC győzelmével zárult, a második helyezett Vasas, a harmadik az UVSE lett.
 
Augusztus 7-én az ifiken (2003-2004) volt a sor: itt is hat csapat nevezett, a Honvéd gyűjtötte be az aranyérmet, megelőzve a Vasas és a KÓPÉ együtteseit.
 
A záró akkord augusztus 14-én volt, amikor is a felnőttek csaptak össze. A kupát az IFBB csapata nyert, ezüstérmes az Alligátorok, bronzérmes pedig a Gyémántok elnevezésű alakulat lett.

Az idei szezon értékes nyereményeit a Magyar Vízilabda Szövetség és a felnőttválogatottak öltöztetője, a Thomas Breitling Sport biztosított a győztes csapatok tagjainak - minden győztes csapat 10 darabot kapott ajándékba.

Vízilabda hírek
strandvízilabda