Egyéb

Kovács Cs. Tamás rangos megbízatása

2021. augusztus 10. 20:03

A Magyar Egyetemi Sport Szövetség javaslata alapján Kovács Cs. Tamást az Európai Egyetemi Sport Szövetség vízilabda technikai delegáltjává választották. Megtisztelő megbízatása a következő négyéves ciklusra szól.

"Azt a megtisztelő felkérést kaptam Vári Attila elnök és Molnár Tamás alelnök uraktól, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségének támogatásával, a LEN támogatói levelével, valamint a Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség támogatásával engem jelölnek az EUSA, azaz az Európai Egyetemi Sportszövetség vízilabda technikai delegátusának. Ez egy komoly, összetett feladat, ami arra irányul, hogy az egyetemi játékokon a vízilabdasport szervezése gyakorlatilag teljes mértékben rám hárul. A versenykiírást, a lebonyolítást, a sorsolást, a pálya hitelesítésén át a szállások ellenőrzését (milyen minőségű a csapatok, játékvezetők, delegátusok elhelyezése) kell intéznem.


Jövőre Łódźban, majd 2023-ban Miskolcon, 2024-ben pedoig Debrecenben rendezik az egyetemi játékokat. Szóval nagy és megtisztelő kihívás ez, és büszke vagyok, hogy hazánkat és szeretett sportágunkat képviselhetem" - fogalmazott Kovács Cs. Tamás.
Vízilabda hírek