cover image
Egyéb

Több mint kétezer néző előtt kétgólós előnyt szerzett a KSI

2020. június 25. 20:13

A Hajós-uszoda ötvenes nyitott medencéjében nagyszerű hangulatban játszottak a csapatok, a Kanizsa nagyot küzdött, ám a fővárosiak végül 11-9-re nyertek. De nem dőlt el semmi, szombaton újra összecsapnak a felek az OB I-es tagságért.

Hömpölygött a tömeg, avagy az osztályozónak is beillő, az OB I-es tagságért zajló Kanizsa-KSI párviadal első összecsapására rengetegen voltak kíváncsiak. Hozzávetőleg félig megtelt a Hajós ötvenes nagy medencéje, avagy körülbelül két-két és félezren jöttek el megnézni, drukkolni a hosszú idő után megrendezett első pólómeccsre. Bizonyítva ezzel talán azt is, hogy nyári sportágról beszélhetünk!

Ami a mérkőzést illeti: jól kezdett a nagykanizsai együttes, hiszen az első negyedet 5-3-ra megnyerte, ám a folytatás a KSI szájíze szerint alakult: 5-0-s etappal a harmadik negyed elejére 8-5-re lépett el a KSI.

A Kanizsa azonban nem törődött bele, a hullámzó, izgalmas meccsen 9-9-nél utolérte ellenfelét, így az utolsó három perce maradt a döntés. Sokig úgy tűnt, nem tudnak dönteni a felek, ám az utolsó percben a négygólos Schmölcz Normann és Tóth Gili Tamás is betalált, így 11-9-re győzött Horváth János együttese, azaz kétgólos előnyről várhatja a szombati második összecsapást, amelyet szintén élőben közvetítünk majd.

Párharc az Férfi OB I-be jutásért
1. mérkőzés:
Kanizsai VSE-KSI SE 9-11 (5-3, 0-3, 2-3, 2-2)
Gólszerzők:
Dobay 3, Major 2, Salamon A. 2, Rábavölgyi, Kaszper, ill. Schmölcz 4, Bóbis 2, Gábor 2, Tóth Gili, Dávid, Dubinák
(Teljes jegyzőkönyv: itt)

Következik
2. mérkőzés: június 27., szombat

KSI SE-Kanizsai VSE, Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda, 50 méteres medence, 19 óra
Vízilabda hírek
ksi
nagykanizsa