cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

Női Világliga Szuperdöntő: különleges vendégek a Duna Arénában

2019. június 6. 18:38

Közel kétszáz nehéz sorsú gyermek látogatott ki csütörtökön este a Duna Arénéba, a Női Világliga Szuperdöntőjének harmadik játéknapján. Az izgatott fiatalok a magyar női vízilabda-válogatott összecsapására érkeztek.

Csillogó szempárok csodálták a harmadik mérkőzését is megnyerő, címvédő, olimpiai- és világbajnok amerikai nemzeti együttest a Duna Aréna előtt, nem sokkal fél hat után. A Magyar Vízilabda Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal és a Magyar Gyermekmentő Alapítvánnyal együttműködve közel kétszáz gyermeket lepett meg, akik testközelből láthatják a magyar női vízilabda-válogatott mérkőzését és szurkolhatnak kedvenceiknek, példaképeiknek. A nem mindennapi kis vendégek, a nehéz sorsú fiatalok az ország számtalan pontjáról érkeztek Budapestre, többek közt Tiszagyendáról, Tiszabőről, és Nagylócról.

„Az ilyen események túlmutatnak a sporton, fontosnak tartjuk a fiatalok nevelését, ezért a Magyar Vízilabda Szövetség nem csupán a tagszervezeteinek, hanem gyermekotthonok lakóinak számára is ingyenessé tette a részvételt a Női Világliga Szuperdöntőjén, hogy ők is átérezhessék egy világesemény hangulatát és szurkolhassanak a magyar válogatottnak - fogalmazott Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.
MVLSZ_VL_noi_day3_2019_0606_MaD_021.jpg  

Vízilabda hírek
Női válogatott