cover image
Egyéb

Újra együtt – 20 éves sikert ünnepeltek a győztesek

2019. május 24. 20:05

Az UTE-Taxi 2000 névre hallgató csapat 1999-ben abban az évtizedben harmadszor megnyerte a LEN-kupát. A játékosok és az edzők ma este újra együtt ünnepeltek.

Az 1993-as és 1997-es LEN-kupagyőzelem között1994-ben BEK-et és Európai Szuperkupát nyert az UTE, amely 1999-ben triplázott a LEN-kupában.

utetaxi2000.jpg A fináléban, a telházas Komjádi-uszodában öt góllal győzte le a görög Patraszt, így a visszavágó végén belefért egy kis lazítás és némi ellenszél, ezáltal egygólos vereség, a trófea a csapatkapitány, dr. Szabó Zoltán kezében került a magasba.

utetaxi2.JPGA Benczur Márton, Bene András, Binder Szabolcs, Biros Péter, Katonás Gergő, Kéri Péter, Kiss Gergely, Kollár György, Kovács Zoltán, Maklári Ádám, Molnár Tamás, Németh II. Zsolt, Reszkető Zoltán, Szabó Zoltán, Tromler Miklós, Varga Zoltán alkotta, Godova Gábor irányította csapat ifj. Laczkó Mihály invitálására az Új Sipos Halászkertben találkozott újra, hogy a régi emlékek felelevenítése, nagy sztorizgatások közepette eltöltsön egy kellemes estét.
Vízilabda hírek
ute
1999
len-kupa